Πολιτική

Persona non grata σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει ο Π.Πολάκης - Δείτε το κράξιμο που "τρώει" (vid)


Persona non grata έχει γίνει ανά την Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για τις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία αλλά και τις κατά καιρούς υποσχέσεις του για προσλήψεις προσωπικού.

«Να τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει», του φώναζαν πολίτες όταν το Σάββατο επισκέφθηκε το Μποδοσάκειο Νοσοκοεμίο Πτολεμαΐδας με τον ίδιο να ανοίγει διάλογο με τους διαδηλωτές με... ντουντούκα.

Προτού ξεναγηθεί στους χώρους του νοσοκομείου κι ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα σχετικά με τις ελλείψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, είχε σύντομο διάλογο με τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Εορδαίας», που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο χώρο, στο πλαίσιο παράστασης διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση που έχει υποστεί το νοσοκομείο, αλλά και γενικότερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

O Aν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τους πλησίασε κι αφού τα... άκουσε, πήρε τον τηλεβόα τους... καλημέρισε και έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Mέσα στο αμφιθέατρο του Μποδοσάκειου μόλις είπε ότι η κυβέρνηση θα δημιουργήσει δουλειές και ανάπτυξη, πήρε την απάντηση: «Πουλημένοι…Τα πιστεύεις αυτά;»…»Ναι, τα πιστεύω απόλυτα»....

Πριν από λίγες ημέρες νοσηλευτές πολιόρκησαν επί ώρες το υπουργείο Υγείας φωνάζοντας «υπουργέ βγες από το καβούκι σου και κατέβα κάτω» με τον Παύλο Πολάκη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας «παιδιά βάλτε πλάτη, όλα θα γίνουν, όλα θα πάνε καλά και θα γίνουν άμεσα προσλήψεις και εγώ είμαι ένας από εσάς και σας καταλαβαίνω. Προσπαθούμε στα πλαίσια που μπορούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Παράλληλα στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης την περασμένη Πέμπτη γιατροί και νοσηλευτές πραγματοποίησαν διαδήλωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης απλώνοντας ματωμένες ποδιές για να δείξουν με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...