Κόσμος

Τα τελευταία λόγια της χριστιανής, που κάηκε ζωντανή από τους δολοφόνους του ISIS, στην μητέρα της : «Συγχωρέστε τους!»

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της χριστιανής  που κάηκε ζωντανή  από τους δολοφόνους του  ISIS, αναφέρει συγκλονιστικό δημοσίευμα.

Η ίδια κοπέλα ψιθύρισε πριν από το θάνατό της στη μητέρα της, « Μητέρα συγχωρέστε τους!».

Το κορίτσι με σοβαρά εγκαύματα  έζησε μόλις μια ημέρα,  μετά την εισβολή των μαχητών του ISIS στο σπίτι της οικογένειάς της στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης , στο οποίο και έβαλαν φωτιά, αναφέρει η ιστοσελίδα Sedmitza.ru.

Η ιστορία αυτού του δωδεκάχρονου κοριτσιού  είναι μόνο μία από τις πολλές παρόμοιες ιστορίες από  τους  διωκόμενους χριστιανούς στις χώρες της Μέσης Ανατολής, που αναφέρθηκε σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Οι τζιχαντιστές ξέσπασαν με βρισιές  στο  σπίτι της άτυχης  οικογένειάς λέγοντας : « Τώρα θα πρέπει θα πρέπει να πληρώσετε για την απιστία σας, όπως απαιτεί η Sura Αλ-Jathiyah», (Αυτή είναι μια παράγραφο στο  Κορανίου, σύμφωνα με την οποία όσοι επιχειρούν να αποφύγουν τα σημάδια του Αλλάχ τιμωρούνται με θάνατο).

«Εγώ θα πληρώσω  και θα φύγουμε. Απλά δώστε μας χρόνο για να μαζέψω τα πράγματά μας!, φώναξε η  μητέρα . Αλλά οι ένοπλοι δολοφόνοι απάντησαν: «Δεν έχετε το χρόνο!».

Στη συνέχεια, περιέλουσαν με  βενζίνη το δωμάτιο και έβαλαν φωτιά σε αυτό. Η μητέρα και η κόρη κατάφεραν να βγουν  από τις μαινόμενες  φλόγες, αλλά η κοπέλα υπέστη σοβαρά εγκαύματα τετάρτου βαθμού και απεβίωσε στο νοσοκομείο στην αγκαλιά της μητέρας της με τα τελευταία λόγια: « Συγχωρέστε τους».

Ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Jacqueline Isaak   ανέφερε αυτήν την συγκλονιστική ιστορία στο συνέδριο, δηλώνοντας : «Υπάρχει πάντα μια δέσμη φωτός στην απόλυτη άβυσσο. Και εφ 'όσον έχουμε αυτό το φως, υπάρχει μια ελπίδα για τους ανθρώπους».

Σε άρθρο στο pentapostgama.gr με τίτλο ( Οι Τζιχαντιστές ετοιμάζουν μαζική εξόντωση των χριστιανών στην πόλη της Ράκκα), έχουμε τονίσει ότι η πόλη η οποία τώρα είναι περικυκλωμένη από Σύρους , Ρώσους , Κούρδους και Ιρακινούς , διατρέχει κίνδυνο. Ο κίνδυνος αυτός αφορά την ζωή των Χριστιανών, αλλά και των υπολοίπων κατοίκων  που υπάρχουν ακόμη μέσα σε αυτήν.

Οι τρομοκράτες  ισλαμιστές μαχητές προσπαθούν να συγκεντρώσουν θέτοντας ομήρους  όλες τις χριστιανικές οικογένειες που προσπαθούν  να εγκαταλείψουν την πόλη  της Ράκκα , επειδή νομίζουν ότι οι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν στην  Δύση.

Όλοι οι Χριστιανοί είναι σχεδόν σε κατ “οίκον περιορισμό, ανέφερε  ακτιβιστής σε  ΜΚΟ για τη διάσωση του πληθυσμού της πόλης.

Η ουσία είναι ότι όσο  πιο γρήγορα εισβάλουν οι δυνάμεις κατά των τζιχαντιστών τόσο πιο πολλές ζωές Χριστιανών και μουσουλμάνων θα σωθούν στην πόλη αυτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...