Κόσμος

Επιβεβαίωση pentapostagma.gr: Η FSB εντόπισε πράκτορα της Σ.Αραβίας να χρηματοδοτεί και να εξοπλίζει τρομοκρατικές οργανώσεις στον Καύκασο για επιθέσεις στην ρωσική επικράτεια!

Επιβεβαίωση του pentapostagma.gr και του άρθρου μας Αναπόφευκτη μια ρωσοτουρκική σύγκρουση: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «κήρυξε» τον πόλεμο στην Ρωσία! – Δηλώσεις Β.Πούτιν καθώς οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας εντόπισαν  συνάντηση πράκτορα της Σαουδικής Αραβίας με τζιχαντιστές του Καυκάσου με σκοπό την έναρξη επιχειρήσεων στην ρωσική επικράτεια!

Συγκεκριμένα τρεις κορυφαίοι διοικητές από το "Εμιράτο του Καυκάσου' συμπεριλαμβανομένων του διαβόητων Aslan Byutukayev και Muharram Saidov, συναντήθηκαν  με εκπρόσωπο της Μυστικής Υπηρεσίας της Σαουδικής Αραβίας για να συζητήσουν την συνεργασία τους!

Σύμφωνα με την αναφορά ο Σαουδάραβας πράκτορας πρόσφερε στην τρομοκρατική οργάνωση οικονομική και στρατιωτική βοήθεια!

Στόχος; Φυσικά η Ρωσία!

Η τζιχαντιστική οργάνωση είναι ενεργή στην νοτιοδυτική Ρωσία παρά τα χτυπήματα που έχει δεχτεί με τους θανάτους των κορυφαίων ηγετών της όπως των Aliaskhab Alibulatovich Kebekov, γνωστό ως Ali Abu Muhammad al-Daghestani, Magomed Suleimanov και kamil Saidov.

Όλοι οι προαναφερθέντες σκοτώθηκαν από αιφνιδιαστική επιχείρηση των ρωσικών ειδικών δυνάμεων!

Τι είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας Αναπόφευκτη μια ρωσοτουρκική σύγκρουση: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «κήρυξε» τον πόλεμο στην Ρωσία! – Δηλώσεις Β.Πούτιν

"η Τουρκία μαζί με τα κράτη του Κόλπου θα προσπαθούσαν όχι μόνο να αποσταθεροποιήσουν στην Συρία αλλά θα προχωρούσαν και σε αποσταθεροποίηση της Ευρασίας φτάνοντας τα ρωσικά σύνορα ακόμα και μέρα σε ρωσική επικράτεια!
Σύμφωνα με τα όσο ειπώθηκαν στην Σύνοδο Σ.Αραβία και Κατάρ- Τουρκία  δημιούργησαν μια » Ταξιαρχία Τρομοκρατών»"...

Από μια κλωστή κρέμεται η περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη..

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ