Αρχείο

Ρώσος ταξιδευτής και μοναχοί με αερόστατο πάνω από το Άγιον Όρος

Ο Ρώσος περιηγητής, από το Nizhny Novgorod, Βαλεντίν Eφρέμοβ και μοναχοί της αγιορείτικης Μονής Αγίου Παντελεήμονος θα πετάξουν με ένα αερόστατο πάνω από το Άγιο Όρος

Σύμφωνα με το Ρώσο ταξιδευτή που συνηθίζει να πετά με αυτόν τρόπο, μια ομάδα από μοναχούς της μονής του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος "θέλουν επίσης να πραγματοποιήσουν την πτήση με αερόστατο κι από ψηλά για να δουν την ιερή γη, και να κάνουν μια προσευχή'. "Είμαι προετοιμασμένος για αυτήν την αποστολή και αμέσως μόλις είναι έτοιμο το αερόστατο θα γίνει πράξη στις 21 ή 22 Μαϊου"

Το ασυνήθιστο αυτό ταξείδι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορτασμών των 1000 χρόνων του ρωσικού μοναχισμού στο Άγιο Όρος.

Ο Βαλεντίν Εφρέμοβ είναι ο πρώτος στον κόσμο που έφτασε στο Βόρειο Πόλο με αερόστατο το 2005, επίσης για πρώτη φορά πραγματοποιησε μια πτήση σε αερόστατο πάνω από τη λίμνη Βαϊκάλη, συμμετείχε στην εκστρατεία κατά μήκος του Δρόμου του Μεταξιού, και γενικά τα κατορθώματά του καταγράφονται στο βιβλίο Guinness World Records.

vimaorthodoxias.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές