Πολιτική

Π.Καμμένος: «Ψήφισα τον ΦΠΑ γιατί πιστεύω πως είναι το τελευταίο καψόνι που μας κάνουν» - "Νταβατζήδες έχουνε πάρει την εφορία"

Ψήφισα τον ΦΠΑ στα νησιά γιατί πίστευα και πιστεύω είναι το τελευταίο καψόνι που κάνουν στην Ελλάδα και πλέον βγαίνουμε από αυτή την ιστορία» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στις αντιδράσεις που ακολούθησαν τη δήλωση του ότι είναι αντισυνταγματικός νόμος για τον ΦΠΑ στα νησιά.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» , ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε χαρακτηριστικά σχετικά με το θέμα:

«Τσαντιστήκανε και βγήκαν και μου κάνανε έλεγχο και να παραιτηθώ και αφού είναι αντισυνταγματικό και άδικο γιατί το ψήφισα. Το ψήφισα γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είναι το τελευταίο καψόνι που κάνουν στην Ελλάδα και πλέον βγαίνουμε από αυτή την ιστορία. Αν καταφέρουμε σε αυτούς τους μήνες να ξαναποκτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας θα ξαναρθούν οι Ωνάσηδες. Θα μπορέσουμε πάλι να αποτελέσουμε την ελπίδα και το φως για όλη την Ευρώπη» είπε.

Όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε πως δεν αντέχει ο κόσμος άλλο να στήνεται έξω από την εφορία και να του έρχεται το ένα μετά το άλλο ο Πάνος Καμμένος εξεμάνη:

«Ποια εφορία, μήπως η εφορία είναι ελληνική; Νταβατζήδες έχουνε πάρει την εφορία. Αυτά τα κυκλώματα στο ΚΕΦΟΜΕΠ τα οποία παίρναν εντολές από την Τρόικα να ξεσκίσουν πολιτικούς αντιπάλους και να χτυπήσουν το οτιδήποτε μιλάει ελληνικά. Αυτοί ήταν μέχρι τώρα, κακά τα ψέματα σε κατοχή ήμασταν και αυτό που πάμε να κάνουμε τώρα είναι να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας».

Στο μεταξύ δήλωσε την πλήρη και μέχρι τέλους υποστήριξη του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως τον εμπιστεύεται, τον αγαπά και τον στηρίζει και θα τον στηρίζει μέχρι τέλους.

«Ο Αλέξης δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς. Είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν εξαρτάται από όλους αυτούς τους βρώμικους τύπους της Μεταπολίτευσης και πιστεύω ακράδαντα ότι τα παιδιά μας θα έχουνε καλύτερη ζωή αν μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το βρώμικο σύστημα της Μεταπολίτευσης. Εμπιστεύομαι τον Τσίπρα γιατί είναι ένα έντιμο παιδί το οποίο προέρχεται από διαφορετικό χώρο από εμένα, αλλά για αυτόν εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά και λέω ότι το ξέρω ότι μπορεί να διαφωνούμε αλλά είναι έντιμος. Ξέρω ότι μόνο έτσι μπορούμε να καθαρίσουμε τον κόπρο του Αυγεία ενωμένοι οι Έλληνες. Μπορούμε να ενωθούμε οι Έλληνες. Δεν είναι όλοι μέσα στο κόλπο. Αυτοί που είναι στο κόλπο πρέπει να πάνε μέσα, πρέπει να φύγουν από την πολιτική».

Ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε και στον Κώστα Καραμανλή. Όπως είπε ο Κώστας Καραμανλής όχι μόνο είχε δει το «τσουνάμι» να έρχεται αλλά «σε αντίθεση με όλους του άλλους είχε προετοιμάσει την Ελλάδα. Ο Καραμανλής είχε μια μεγάλη ατυχία. Ανέλαβε το 2004 και ήταν υποχρεωμένος μέσα σε λίγους μήνες να ετοιμάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αποτέλεσαν και την αρχή της καταστροφής μας. Ολυμπιακούς Αγώνες με συμβόλαια για τα Ολυμπιακά έργα τα οποία περιείχαν 80% προμήθειες και 20% πραγματικό έργο, συμβάσεις που είχαμε καταγγείλει σαν αντιπολίτευση αλλά έπρεπε να τελειώσουν για να γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες μέσα σε λίγους μήνες και απέναντί του ένα σύστημα ολόκληρο.

Όταν βρεθήκαμε εκείνο το μεσημέρι και μίλησε για «νταβατζήδες» από εκείνη την ημέρα άρχισε ο πόλεμος και ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ούτε τώρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρωτοσέλιδο της μεγάλης Κυριακάτικης εφημερίδας που τον εμφάνιζε σαν προϊόν κλώνου και εν συνεχεία ο γιος του εκδότη έγινε βουλευτής της ΝΔ. Ποτέ δεν του συγχώρεσαν του Καραμανλή αυτή τη φράση και τον πολέμησαν μέχρι τέλους. Οι αναφορές όλων στον Καραμανλή δείχνουν ότι ο Καραμανλής είναι η συνέχεια του Στεφανόπουλου. Ένας έντιμος άνθρωπος που όμως δεν συμβιβάστηκε και την πλήρωσε.

Για τη Χρυσή Αυγή «Δεν θα υπήρχε η Χρυσή Αυγή αν ήταν ο Καραμανλής και δεν θα υπήρχε γιατί η Χρυσή Αυγή γεννήθηκε παίζοντας το χαρτί του πατριωτισμού που κάποιοι το εγκατέλειψαν στο όνομα των μεταρρυθμίσεων. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ τον πατριωτισμό του Καραμανλή. Την έλλειψη εθνικής πολιτικής εκμεταλλεύτηκαν οι Χρυσαυγίτες και χρησιμοποιώντας ότι πιο κακοποιό υπήρχε, καταφέραν και μπήκαν στη Βουλή» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Για τον Γ. Παπανδρέου Δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Αυτό το «Gap» δεν άντεξα και εγώ και την ανοχή αυτών που πίστευαν μέχρι προχθές ότι ο ΓΑΠ ήταν καταστροφή, στον ίδιο τον ΓΑΠ και ο συμβιβασμός της ΝΔ επί του Σαμαρά απέναντι σε ένα φαινόμενο το οποίο είχε προγραμματίσει την Ελλάδα να τη βάλει σε μια εποχή στροβιλισμού. Πόνταραν στην πτώχευση της χώρας. Ποντάρανε και κονομήσανε από την πτώχευση της χώρας και τώρα σιγά- σιγά που ανοίγουν τα Panama Papers, οι λίστες Λαγκάρντ, οι off shore εταιρείες σιγά - σιγά αποκαλύπτεται ότι οι ίδιοι, αυτοί που κατήγγειλα εγώ ως πρωταγωνιστές της υπόθεσης της ένταξης της χώρας σε αυτή την πορεία στροβιλισμού είναι αυτοί οι οποίοι έγιναν πλούσιοι» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτοί είναι μεγαλονταβατζήδες οι οποίοι είχαν αντιπροσώπους τοπικούς νταβατζήδες. Είναι αυτοί που ποντάρανε στην πτώχευση της χώρας και αυτό που δεν θα συγχωρήσω ποτέ στο Σαμαρά και στην πορεία που ακολουθεί ακόμα η ΝΔ δυστυχώς, είναι ότι δώσανε συγχωροχάρτι. Ενώ θα έπρεπε η ΝΔ να είναι εκείνη που θα έπρεπε να καταγγείλει, να σηκώσει την καταγγελία κατά του ΓΑΠ και η Ελλάδα να γλυτώσει. Την πληρώσαμε γιατί δυστυχώς κάποιοι έγιναν συνήγοροι υπεράσπισης του ΓΑΠ και εν συνεχεία του Βενιζέλου που αποτελεί την συνέχεια του ίδιου του ΓΑΠ. Βέβαια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μεγαλονταβατζήδες και οι συνέταιροί τους είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν τις χώρες πιόνια σε παιχνίδια των μεγάλων χρηματιστηριακών Funds.

Και αυτοί πολλές φορές είναι ισχυρότεροι ακόμα και των στρατών γιατί τα όπλα που χρησιμοποιούν είναι όπλα τα οποία δεν φαίνονται αλλά «σκοτώνουν» πολλοί περισσότερους από ότι σκοτώνουν τα συμβατικά όπλα. Τώρα που η Ελλάδα βγαίνει πια από τον κόλαφο πιστεύω ότι θα περιγράψει τους υπευθύνους και θεωρώ ότι είναι μια χρυσή ευκαιρία να εγκαταλείψει η ΝΔ αυτή την αποστολή του συνηγόρου υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ , του ΓΑΠ και του Βενιζέλου» κατέληξε σχετικά.

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup: «Η Ελλάδα βγήκε πια από την εποχή της 5ετίας και των μνημονίων με την απόφαση που υπεγράφη προχθές. Χρειάζεται εθνική συνεννόηση, σύμπνοια, εθνική ενότητα, να τιμωρηθούν αυτοί που πρωταγωνίστησαν και όλοι μας τώρα από εδώ και πέρα πρέπει να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας για να την παραδώσουμε στα παιδιά μας. Φταίμε η γενιά η δικιά μας και η προηγούμενη γενιά αλλά δεν έχουμε δικαίωμα αυτή την πατρίδα που μας την παραδώσαν οι γονείς μας όρθια να την παραδώσουμε γονατισμένη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ