Κόσμος

Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο για την χορήγηση σε Ρώσους πολίτες "Δωρεάν εκτάσεων" στην ρωσική Άπω Ανατολή

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε έναν νόμο που δίνει το δικαίωμα ΜΟΝΟ σε Ρώσους υπηκόους  να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ έδαφος στην περιοχή της ρωσικής Άπω Ανατολής . Το αντίστοιχο έγγραφο δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των νομικών πληροφοριών του Κρεμλίνου αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι Ρώσοι θα είναι σε θέση να πάρουν  δωρεάν για μία φορά εκτάρια γης στην Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στις περιοχές :  Γιακουτία, Καμτσάτκα, Πριμόριε και στα εδάφη Khabarovsk, το Αμούρ, τις περιοχές Μαγκαντάν και Σαχαλίνη,  στην Αυτόνομη  εβραϊκή Περιφέρεια, και  την  Αυτόνομη Επαρχία Τσουκότκα . Η ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη για πέντε χρόνια, για τ5ην υποβολή ηλεκτρονικά αιτήσεων και διακαιώματα τρίτων.

Μετά από πέντε χρόνια,  θα είναι δυνατόν να νοικιαστούν ή να πωληθούν κάτω από προϋποθέσεις οι ιδιοκτησίες αυτ’ες . Εάν η γη όμως δεν χρησιμοποιηθεί , θα αφαιρείται από τον κάτοχο, αναφέρει το σχετικό νομοσχέδιο .

Στην ιστοσελίδα επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί  οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενώ μετά από την παρέλευση ενός έτους οι πολίτες υποχρεούνται να αποστέλλουν  ειδοποίηση στο εξουσιοδοτημένο όργανο για την επιλεγμένη μέθοδο χρήσης του site, ενώ  μετά από τρία χρόνια θα  υποβάλουν  δήλωση χρήσης.

Η πρώτη φάση του  νομοσχεδίου για "Δωρεάν  στρέμματα" θα ξεκινήσει από την 1 Ιουνίου  2016. Ταυτόχρονα έως 1η Φεβρουαρίου, 2017 οι επιλεγμένες περιοχές θα είναι σε θέση να τις παραλάβουν μόνο οι Ρώσοι υπήκοοι.

Για όποιους δεν κατανόησαν πρόκειται για σχέδιο που ανάγεται από την μακρινή εποχή του Βυζαντίου, με την χορήγηση δωρεάν εκταρίων σε Ρώσους πολίτες με σκοπό την εκμετάλλευση της και την αποφυγή εποικισμού της απο ξένους εποίκους.

Με το πλάνο αυτό οι έρημες περιοχές  της αχανούς ρωσικής Άπω Ανατολής θα εποικιστούν από πολίτες της Ρωσίας, σε μια προσπάθεια ‘’ελέγχου‘’ της χώρας. Έτσι πράττουν οι συνετοί ηγέτες για την ασφάλεια της χώρα τους και δεν ανοίγουν τα σύνορα υλοποιώντας την γνωστή έκφραση ‘‘μπάτε σκύλοι και αλέστε‘’, όπως κάνουν οι δικοί μας εκβιαζόμενοι απο τους Τούρκους δουλέμπορους .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ