Κόσμος

Ο Ιρακινός Σιίτης «Ράμπο» που σπέρνει στην κυριολεξία τον τρόμο στους τζιχαντιστές (Video)

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Οι ιρακινές  φιλοκυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθετικές επιχειρήσεις τους και την θυελώδη προέλαση τους στο βόρειο Ιράκ,  με αποτέλεσμα την εξόντωση δεκάδων ισλαμιστών μαχητών.

Μία από τις βασικές επιχειρήσεις είναι η απελευθέρωση από τις  παραστρατιωτικές ομάδες  της ιρακινής πόλης  Φαλούτζα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε αυτή την ειδική καταδρομικού επιχείρηση  συμμετέχει  στις τάξεις των ιρακινών κυβερνητικών δυνάμεων  και ένας   μαχητής της ιρακινής πολιτοφυλακής των Σιιτών,  ο οποίος  ονομάζεται Abu Azrael, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα  .

Είναι ένας πραγματικός ιρακινός «Ράμπο», ο οποίος  είπε ότι θέλει να δώσει κάθε δυνατή υποστήριξη στον πόλεμο , θέτοντας  ένα τέλος στην παρουσία τρομοκρατικών ομάδων του Ισλαμικού Στρατού στην Φαλούτζα.

Επιπλέον, στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ένα βίντεο στο οποίο προειδοποιεί τους Τζιχαντιστές του ISIS περί του επικείμενου « βάναυσου»  θανάτου τους, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο, «θα γίνουν σκόνη» .

Ο Ayyub Faleh al-Rubaie, γνωστό και ως «nom de guerre» , είναι επίσης γνωστός  και ως  «Άγγελος του Θανάτου», είναι  ο διοικητής μιας   επίλεκτης δυνάμεως Σιιτών παραστρατιωτικών ομάδων, η οποία ονομάζεται «Kataib Al-Imam Ali»  και η οποία  αποτελεί μέρος των  δυνάμεων του Ιράκ εναντίον των ισλαμιστών μαχητών .

Η μονάδα αυτή ήταν γνωστή στους Σιίτες λόγω της στρατιωτικής εμφάνισης στο Ιράκ εδώ και μεγάλο διάστημα .

Η φράση που εκπροσωπεί την ομάδα αυτή είναι η «illa Tajin», που σημαίνει σε μετάφραση ότι οι εχθροί  «θα γίνουν σκόνη», έτσι , ο ίδιος εκφράζει την δέσμευσή του στις  φιλο-κυβερνητικές  δυνάμεις στο Ιράκκαι  στον αγώνα τους κατά της λαίλαπας των μαχητών  του ISIS .

Πηγή φωτογραφιών: en.alalam.ir

https://youtu.be/pC41JYbtu0Q

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ