Κόσμος

Οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές παρέλαβαν 160 παντός εδάφους τετράτροχες μοτοσυκλέτες για «αστικές επιχειρήσεις»

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Περίπου 160 εξοπλισμένες τετράτροχες μοτοσυκλέτες γνωστές στην χώρα μας  ως «γουρούνες» με κινητήρα παντός εδάφους , παρέλαβαν οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις .

Τα ειδικά αυτά οχήματα «υπαίθριων δραστηριοτήτων» , αρχής γενομένης του καλοκαιριού θα εξοπλίσουν όλες τις στρατιωτικές μονάδες και σχηματισμούς  των αερομεταφερόμενων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τονίζει σχετικό δημοσίευμα .

Ο ρωσικός στρατός παραδέχθηκε την χρήση  «ειδικού» κινητήρα αλλά και εξοπλισμού, αυτών των τετράτροχων μοτοσυκλετών, το προσωπικό των οποίων  έχει  περάσει ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διότι προορίζονται για αστικές επιχειρήσεις, σε πόλεις και οικισμούς, και   χωρίς την ειδική γνώση οδήγησης τους αυτό δεν είναι εφικτό .

Μόνο για να προετοιμαστούν για στρατιωτικές ασκήσεις  το καλοκαίρι, για παράδειγμα, τα πληρώματα που τις επανδρώνουν , οφείλουν να εκτελέσουν  περισσότερες από 30 ειδικές τεχνικές εργασίες, με ιδιαίτερη προσοχή  στις ειδικές ρυθμίσεις των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των μοτοσικλετών αυτών .

Οι αλεξιπτωτιστές θα χρησιμοποιήσουν τις μηχανές αυτές, πρώτα απ 'όλα,  σε αποστολές συλλογής πληροφοριών,  σε  περιπολίες κατά τη διάρκεια της επιδρομής και σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις αποτελούν την ελίτ των ρωσικών δυνάμεων και εξοπλίζονται πάντοτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...