Αρχείο

Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου: Εισβολή εξαγριωμένων πολιτών στη συνεδρίαση για τους πρόσφυγες στη Θέρμη!- "Ξεφτίλα, στο σπίτι σου να τους πάρεις" - Δείτε το βίντεο


Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου με την διάλυση όλων των κρατικών μηχανισμών και την ανικανότητα της κυβέρνησης που έδειξε και το φιάσκο εκκένωσης της Ειδομένης. Αυτή τη φορά επικράτησε πανδαιμόνιο  στο δημοτικό συμβούλιο της Θέρμης καθότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι το θέμα με την δημιουργία "στρατοπέδων" για πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες δεν πάει άλλο.
Eξαγριωμένοι πολίτες εισέβαλαν στο χώρο της συνεδρίασης ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του δημάρχου, ζητώντας του να μπλοκάρει τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή.

Σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ,Γιάννης Μουζάλας, τόνισε ότι «τέλη Ιουνίου θα αρχίσει η κατασκευή καινούργιων καταυλισμών με σπιτάκια αντί σκηνές, στο πρότυπο του Ελαιώνα, και οι περισσότερες δομές προσωρινής φιλοξενίας θα διαλυθούν το Σεπτέμβρη. Ο καταμερισμός των προσφύγων θα γίνει σε όλη την Ελλάδα βάσει γεωγραφικών και πληθυσμιακών δεδομένων».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός μίλησε ξανά για τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας στο Προσφυγικό, δηλώνοντας:

«Οποιαδήποτε ρήξη ανάμεσα σε Ε.Ε. και Τουρκία θα μας κάνει πολύ κακό» "καρφώνοντας" ουσιαστικά την ανικανότητα της κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

https://www.youtube.com/embed/uhIFGqGivjU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...