Αρχείο

«Μοντέλο JFK» ετοιμάζει ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τράμπ για τον πλήρη έλεγχο εκδόσεως του αμερικανικού δολαρίου !!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός εκατομμυριούχος και υποψήφιος για την Προεδρία ετοιμάζει ένα «ταχέως αναπτυσσόμενο πραξικόπημα» ενάντια στην οικογένεια Ρότσιλντ , με την υφαρπαγή του ελέγχου  της ομοσπονδιακής τράπεζας γνωστή και ως Federal Reserve, αναφέρει  αμερικανικό δημοσίευμα.

Κύριος στόχος του πανέξυπνου Αμερικανού μεγιστάνα, είναι  η απόκτηση του ελέγχου εκτύπωσης δολαρίων από το αμερικανικό κράτος και όχι ο «δανεισμός τους» από την γνωστή Τράπεζα η οποία ανήκει στην οικογένεια των Ρότσιλντ.

Ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι είναι  αδύνατο για τις ΗΠΑ να χρεοκοπήσουν , διότι η χώρα του μπορεί  να εκτυπώσει όλα τα χρήματα που αναγκαιούν  και αποτελούν χρέος .

Με λίγα λόγια τονίζεται ότι ο Τράμπ καθησύχασε τις παγκόσμιες οικονομικές αγορές, οι οποίες συνήθως δεν ανησυχούν για την περίπτωση να «τελειώσουν» τα δολάρια , επειδή όντως οι ΗΠΑ δύνανται να εκτυπώσουν  όλα όσα θέλουν , σε αντίθεση με την  Ελλάδα που δεν μπορεί να εκτυπώσει  ευρώ απαιτούνται για να ξεχρεώσει, τονίζει το άρθρο. !!

Οι  Ευρωπαίοι ηγέτες έπαθαν ένα «σοκ» την περασμένη εβδομάδα μετά την απελευθέρωση των πληροφοριών που αφορούν το κύριο «master plan» του Τράμπ για την "ανοικοδόμηση" του αμερικανικού έθνους.

Το σχέδιο αυτό του μεγιστάνα είναι προς την ορθή κατεύθυνση , και  «χτυπάει  καμπανάκι θανάτου» για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Σύμφωνα με  έκθεση εμπειρογνωμόνων , η  Βρετανία ήδη ευρίσκεται σε  προετοιμασία για το δημοψήφισμα της  23  Ιουνίου (γνωστό και ως Brexit), και το οποίο ενδεχομένως να οδηγήσει την χώρα εκτός της  ΕΕ.

uunn3

Πολλοί όμως  φοβούνται ότι η Ευρώπη  πλησιάζει ταχύτατα  μια ιστορική τραπεζική κρίση, μετά την είδηση ότι ο Τράμπ  προετοιμάζει  επίθεση κατά του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος,  γνωστού και ως η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Ο Τράμπ ανακοίνωσε σχέδια για να επιτεθεί σε αυτό το ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ που ελέγχει  για πάνω από έναν αιώνα  τις ΗΠΑ (και  όλο τον κόσμο), οδηγώντας σε περιττούς πολέμους και οικονομικές υφέσεις, έτσι ώστε οι περίπου 300 ιδιοκτήτες-εταίροι  της να είναι αυτήν την στιγμή οι πιο ισχυροί  άνθρωποι στην  Γη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Τράμπ , η κυβέρνηση του θα  προβεί στον πλήρη έλεγχο της Federal Reserve  για πρώτη φορά μετά την Περίοδο Κέννεντι  , βάζοντας  «φωτιά» στην εκτελεστική  διευθύντρια  της  Τράπεζας Janet Yellen.

Η οργή των Αμερικανών  εναντίον της Federal Reserve,  ξεκίνησε το 2011, όταν αποκαλύφθηκε  κατά τη διάρκεια ενός μερικού ελέγχου, ότι αυτό το ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ μέσω του Accountability Office (GAO) είχε  δανείσει κρυφά τις ευρωπαϊκές τράπεζες και επιχειρήσεις με το  συγκλονιστικό ποσό των  16 τρις. Δολαρίων του αμερικανικού λαού , ενώ την ίδια στιγμή εκατομμύρια πολίτες των ΗΠΑ πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια και τις δουλειές τους, ώστε αυτοί  οι «σκοτεινοί τύποι» να  γίνουν  ακόμη πιο πλούσιοι. !!!!

Σημαντικό είναι σύμφωνα με αυτήν την έκθεση ,  ότι μετά την συγκλονιστική ανακάλυψη του 2011 από το ΓΛΚ της αμερικανικής κυβέρνησης για το  τι είχε πράξει  η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ,  διατάχθηκε ο  πλήρης έλεγχος της  .

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Rand Paul  εισήγαγε ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσο  για τον έλεγχο της ομοσπονδιακής Τράπεζας , αλλά νικήθηκε από δυνάμεις πιστές τόσο στον Πρόεδρο Ομπάμα όσο και στην  Χίλαρι Κλίντον.

uunn1

Με τη σύμπραξη της Federal Reserve, η οποία α κατέχει σχεδόν $ 4 τρισεκατομμύρια  τίτλων χρέους  της κυβέρνησης των ΗΠΑ  και  στεγαστικών δανείων  ο αμερικανικός λαός συνεχίζει να υποφέρει, τονίζεται απο Αμερικανούς ειδικούς αναλυτές.

Το «master plan» του Τράμπ  θα  καταστρέψει αυτούς τους ιδιωτικούς τραπεζίτες , αντιγράφοντας στην ουσία το   σχέδιο το οποίο ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου 1963 από τον  τότε Πρόεδρο John F. Kennedy, πέντε μήνες πριν δολοφονηθεί.

Αυτό το σχέδιο  σε περίπτωση επιτυχίας, θα μπορούσε να εξαλείψει όλες τις υποχρεώσεις των ΗΠΑ προς την  Federal Reserve με την αποπληρωμή  $ 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που θα έχουν εκτυπωθεί όμως από την κυβέρνηση, και στην πραγματικότητα, έχουν κλαπεί από τον αμερικανικό λαό, μειώνοντας έτσι το χρέος της χώρας αυτής από της τρέχον ποσό των $ 19 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ‘ώστε να υπάρξει και  πλεόνασμα $ 1 τρισ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του έτους 1963, ο Πρόεδρος Kennedy άρχισε μια σειρά από «Ενέργειες» για να πάρει πίσω τον έλεγχο των χρημάτων της Αμερικής ( νομισματική πολιτική) από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Σε αυτές περιλαμβάνονταν η εντολή του προς το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ  να ξεκινήσει την εκτύπωση χρήματος και πάλι (κάτι που δεν είχε κάνει από  το 1913) με την έκδοση  του εκτελεστικού διατάγματος 11110.

Η κρίσιμη σημασία των ενεργειών του Προέδρου Kennedy, βασίζονταν  στο  νόμο περί εκδόσεως  αμερικανικού νομίσματος του 1792 και αφορούσε το ασημένιο δολάριο ως μονάδα βάσης του χρήματος για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ είχε καθιερωθεί η θανατική ποινή αν κάποιος προσπαθούσε  να το υποτιμήσει.

Ωστόσο, σε μόλις λιγότερο από μια δεκαετία μετά την δολοφονία του  Kennedy , όλες οι  προσπάθειές  να ελευθερωθεί ο αμερικανικός λαός από τον  οικονομικό ασφυκτικό κλοιό της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (όπως όριζε  το  Σύνταγμα των ΗΠΑ), αυτές  αναιρέθηκαν  από δύο  τους προκατόχους του.

Τον Πρόεδρο Lyndon Johnson, ο οποίος υπέγραψε το νόμο περί εκδόσεως νομίσματος του 1965 , και τον  Πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον, με τον νόμο του 1971, που συγκλόνισε τον κόσμο τερματίζοντας την  υποχρέωση της Αμερικής να πληρώνει τα χρέη της  σε χρυσό.

Αυτή η έκθεση καταλήγει σημειώνοντας ότι καθίσταται  πιο κατανοητό τώρα  ως προς το γιατί η Κίνα έχει προβεί σε  τεράστιες αγορές χρυσού , ενώ  η Ρωσία έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής στον κόσμο στον  χρυσό . Διότι πολύ απλά και αυτές κάνουν το ίδιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ