Αρχείο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ»: «Το Χόλιγουντ είναι βιομηχανία παιδεραστίας» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το κύκλωμα που δρα στο Χόλιγουντ.Ο Ελάιζα Γουντ, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «An Open Secret» της Αmy Berg, μίλησε για όσα γνωρίζει στην εφημερίδα «Sunday Times».

Όπως υποστηρίζει πίσω από τα λαμπερά φώτα, κρύβεται ένα κύκλωμα παιδεραστών που εκμεταλλεύεται τα αθώα, παιδικά όνειρα. «Όταν είσαι άβγαλτος και δεν έχεις εμπειρίες για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, όταν το που λαχταράς είναι να δεις τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα είσαι το πιο εύκολο θύμα για τους ανθρώπους με διεστραμμένα παρασιτικά ενδιαφέροντα».

Στην ερώτηση δημοσιογράφου κανένας δεν περίμενε αυτή την απάντηση: «Είναι η πρωτεύουσα της αμερικανικής βιομηχανίας κινηματογράφου ένας λάκκος γεμάτος από ενήλικα φίδια που κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά; Ναι». Με μία μόνο λέξη σόκαρε τους πάντες.

Ο ηθοποιός δεν έχει πέσει θύμα κακοποίησης, αφού πάντα ήταν δίπλα του και τον προστάτευε η μητέρα του.

«Όλα ήταν οργανωμένα. Υπάρχουν πάρα πολλές οχιές στη βιομηχανία, άνθρωποι που βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις και έχουν τις δικές τους ατζέντες. Υπάρχει μία πολύ σκοτεινή πλευρά στα σωθικά του Χόλιγουντ. Με καίει μέσα μου το γεγονός ότι τα θύματα δεν μπορούν να μιλήσουν. Οι αθώοι, αν το κάνουν, θα συντριβούν από τους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη. Και κάπως έτσι οι ζωές τους καταστρέφονται…» και συμπλήρωσε: «Δεν πήγα ποτέ στα πάρτι, δεν πλησίασα ποτέ σε όλα όσα συνέβαιναν. Ήταν όμως εκεί, μπροστά στα μάτια μου».

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο με παρουσιαστή παιδικών προγραμμάτων Tζίμι Σάβιλ. Όπως είπε μπορεί να μεγάλωσε με αυτόν αλλά δεν είχε καμία σχέση μαζί του.

Τέλος, ο Γουντ δήλωσε ότι το ντοκιμαντέρ δεν «έχει καν ξύσει την επιφάνεια του τί πραγματικά γίνεται» και τόνισε ότι το ντοκιμαντέρ δεν προβλήθηκε σχεδόν πουθενά, καθώς το κύκλωμα δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

pasmina.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές