Αρχείο

Η Μπάντα της πολεμικής αεροπορίας θα παρελάσει στην Κόκκινη Πλατεία στις 09 Μάιου ενώ η κυβέρνηση θα είναι στο eurogroup

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ένωσης Ρώσων Ελλάδος  Alexander Khomenko «ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας έχει διαθέσει την περίφημη Μπάντα της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας , με σκοπό να εμφανιστεί στην παρέλαση της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία στην Μόσχα, όπου θα κορυφοθούν οι εκδηλώσεις των ρωσικών εορτασμών με την ρίψη  πυροτεχνημάτων, παρουσία του Προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν.», δήλωσε ο Khomenko.

Ενώ στην Αθήνα, θα  λάβουν χώρα δράση του περίφημου  ρωσικού “Αθανάτου  συντάγματος» στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Καλλιθέα, και η οποία θα καρυφωθεί με την κατάθεση στεφάνουν  στο μνημείο για τους Σοβιετικούς στρατιώτες , είπε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ο Πρόεδρος της ένωσης Alexander Khomenko, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Στην Μόσχα πάνω από  μισό εκατομμύριο Μοσχοβίτες θα λάβουν  μέρος στις δράσεις του "Αθανάτου  συντάγματος ". "Αναμένουμε ότι φέτος θα έρθει πολύ περισσότερους ανθρώπους, επειδή τώρα γνωρίζουν περισσότερα»,  δήλωσε ο Khomenko.

Η παρουσία όμως της ελληνικής στρατιωτικής δύναμης  στην ρωσική πρωτεύουσα εφόσον επιβεβαιωθεί θα αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία σύσφιξης των σχέσεων των δύο λαών , οι οποίοι πολέμησαν όσο κανείς άλλος το  τέρας του ναζισμού.

Ρωσία, Ελλάδα και Σερβία είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες σε έμψυχο δυναμικό και ομαδικές εκτελέσεις, ενδεικτικό του μίσους της ΄’ γερμανικής νέας τάξης πραγμάτων‘‘ η οποία ήθελε να εξαφανίσει από τον χάρτη λαούς ολόκληρους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το γερμανικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος από τους Γερμανούς ναζιστές , καθώς και το περιβόητο ‘‘σχέδιο της Ανατολής‘’ , με το οποίο οι Τεύτονες οπαδοί του Αδόλφου ήθελαν να μετακινήσουν Ουκρανούς, Πολωνούς και Ρώσους  για να έχει ‘’ζωτικό χώρο’‘, η γερμανική άρια φυλή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  η συχνή υπόμνηση της ιστορίας δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες  απαγορεύουν την επανάληψη τέτοιων γεγονότων.

Ειδικά σήμερα που η ίδια χώρα (Γερμανία), δια μέσω της ΕΕ και του ‘‘Ιερατείου‘‘ των Βρυξελλών καταστρέφει  συστηματικά την Ελλάδα , την Ιταλία , την Ισπανία και την Πορτογαλία, ενώ τις υπόλοιπες κεντροευρωπαϊκές χώρες  τις έχει καταστήσει ‘‘δορυφόρους‘‘ της .

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε εφόσον ισχύουν τα λεγόμενα του Προέδρου της ένωσης Ρώσων Ελλάδος ,  την ίδια ημέρα πραγματοποιείται  κρισιμότατο eurogroup στην βελγική πρωτεύουσα όχι μόνο για την Ελλάδα και την διαπραγμάτευση για το  ελληνικό χρέος  , αλλά για την Ευρώπη ολόκληρη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...