Πολιτική

Η ιδεολογία φορολογείται!

Η πρώτη φορά της Αριστεράς στην εξουσία τείνει να μετατραπεί σε χρονομηχανή, που θα μας οδηγήσει 70 χρόνια πίσω.

Οι πολιτικές αποφάσεις αλλά και οι δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουν στην εποχή που οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου γιόρταζαν τη συντριβή του Αξονα, και η Ελλάδα πολεμούσε ακόμα.

Οι Σύμμαχοι απολάμβαναν τα τρόπαια της νίκης και η πατρίδα μας αιμορραγούσε στην προσπάθειά της να ανασχέσει την εκδικητική μανία, τις ιδεοληψίες, τα συμπλέγματα των κομμουνιστών αλλά και τους σλαβόφωνους συνεργάτες τους, που ήθελαν να τεμαχίσουν εδαφικά τη χώρα μας και να επιβάλλουν το εφιαλτικό καθεστώς τους στην επικράτεια που θα απέμενε.

Η Αννα Βαγενά, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανερυθρίαστα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι με την ψήφο της οι Ελληνες θα υποστούν 99 χρόνια σκλαβιάς! Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια, και άντεξε». Φυσικά, αυτή η παραδοχή αποδεικνύει περίτρανα ότι η εν λόγω κυρία είχε πλήρη επίγνωση των συνεπειών της θετικής ψήφου της στο τερατώδες υπερμνημόνιο της Αριστεράς.

Στην ίδια γραμμή, εκφράζοντας ανοιχτά όσα σκέφτονται οι συνάδελφοί του στο κόμμα αλλά και οι έχοντες τον πρώτο λόγο στην κυβέρνηση, ο άρτι ορκισθείς βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης, με άρθρο του στο κομματικό έντυπο «Αυγή», ομολογεί ότι το κόμμα του «ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει».

Φορολόγηση και επιβαρύνσεις με βάση τα φρονήματα και την επιλογή «ναι» ή «όχι» σε ένα δημοψήφισμα εξαγγέλλονται μόνο σε τυραννικά καθεστώτα, όπου οι κρατικοί αξιωματούχοι λειτουργούν σαν στρατός κατοχής, και όχι ως αρωγοί του πολίτη και υπερασπιστές των εθνικών συμφερόντων.

Αυτού του είδους οι εκτροπές και οι νοοτροπίες που χαρακτηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, ενδεικτικές πνευματικής σύγχυσης και πολιτικού αδιεξόδου και δημιουργούν προϋποθέσεις χάους και αναταραχής στην πολύπαθη πατρίδα μας.

dimokratianews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...