Υγεία

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ! Είναι το «Κυβερνομαχαίρι» η λύση στον καρκίνο του προστάτη;

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει, ο ογκολόγος του PeaceHealth Southwest Medical Center. Το «Κυβερνομαχαίρι» χρησιμοποιεί ακτίνες βολφαμίου για να καταστρέψει καρκινικά κύτταρα και έχει θεραπεύσει επιτυχώς 16 ασθενείς με καρκίνο του προστάτη εκ των οποίων παρουσίασαν όλοι ύφεση χωρίς υποτροπές.

Το 3 εκατομμύριων μηχάνημα CyberKnife παράγει δέσμες ακτινοβολίας υψηλής δόσης που εισέρχονται στον οργανισμό μέσω διαφόρων γωνιών και συναντώνται σε έναν προκαθορισμένο στόχο, «σημαδεύοντας» τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρρεάζει τα υγιή. σύμφωνα με τον Myers, η επέμβαση είναι γρήγορη, είναι ανώδυνη, και είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη.

Η επέμβαση με CyberKnife απαιτεί μόνο πέντε θεραπείες, μία κάθε δεύτερη μέρα, πολύ λιγότερες από τις 40 περίπου θεραπείες με τς συμβατικές ακτινοβολίες. Η έκθεση στην ακτινοβολία είναι επίσης μικρότερες.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, που δημοσιεύονται στο περιοδικό European Journal of Cancer, το ποσοστό επιτυχίας ξεπερνάει το 95%.

Σχετικά με τις παρενέργειες, μία έρευνα από το Mount Sinai Hospital στη Νέα Υόρκη από 300 ασθενείς δεν ανέφεραν σοβαρές παρενέργειες και ένα ποσοστό 2 τοις εκατό παρουσίασε παρενέργειες του ουροποιητικού. Δέκα τοις εκατό των ασθενών εμφάνισαν λιγότερο σοβαρές παρενέργειες.

Πηγή: Columbia University

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...