Αρχείο

Η Τουρκία μεταφέρει άρματα μάχης και αυτοκινούμενα πυροβόλα Τ-155 Firtina στα σύνορα με την Συρία - Δείτε εικόνες

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τουρκία μεταφέρει άρματα μάχης, ΤΟΜΑ και αυτοκινούμενα πυροβόλα Firtina στα σύνορα με την Συρία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ η Άγκυρα μεταφέρει το 106ο Σύνταγμα πυροβολικού και την 16η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία από την Ραιδεστό της ανατολικής Θράκης στα συροτουρκικά σύνορα.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, τα άρματα μάχης και τα αυτοκινούμεα πυροβόλα Τ-155 Firtina θα αναπτυχθούν σε συγκεκριμένες περιοχές  χωρίς να γίνεται περαιτέρω διευκρίνιση.

Την χρονική αυτή στιγμή που η Άγκυρα ενισχύει τις δυνάμεις της, οι κουρδικές δυνάμεις SDF ξεκίνησαν την επίθεση τους στη Ράκκα ενώ την περιοχή είχε επισκεφτεί και ο στρατηγός Joe Votel διοικητής της CENTCOM όπως έχουμε αναφέρει και στο άρθρο μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο Στρατηγός Joe Votel διοικητής της Centcom στην Β.Συρία – Ξεκινάει η επίθεση των δυνάμεων SDF στη Ράκκα – Εγκαταλείπουν την πόλη οι οικογένειες των ισλαμιστών – Δείτε βίντεο .

Μην ξεχνάμε ότι η ενίσχυση των τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή γίνεται με βάση τις προβοκάτσιες που έχει στήσει η Άγκυρα με το ISIS.

Πριν λίγο καιρό οι ισλαμιστές του ISIS έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο που δείχνει την ανατίναξη τριών τουρκικών αυτοκινούμενων πυροβόλων T-155 Firtina με αντιαρματικό πύραυλο 9K155-2 METIS-M όπως έχουμε αναφέρει στο άρθρο μας Οι ισλαμιστές έδωσαν στην δημοσιότητα τις εικόνες με τα κατεστραμμένα τουρκικά T-155 Firtina στα συροτουρκικά σύνορα (εικόνες, βίντεο) .

Θα τολμήσει η Άγκυρα την εισβολή τώρα που δεν υπάρχει Α.Νταβούτογλου;

Πάντως συνολικά η Τουρκία έχει μεταφέρει μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης και πυροβολικού...

 

Border storm howitzer of supplements

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...