Αρχείο

Εκατοντάδες λεωφορεία στο Λονδίνο θα είναι διακοσμημένα με αφίσες που εξυμνούν τον Αλλάχ !!

Με απόφαση της εταιρείας αστικών συγκοινωνιών, και σπόνσορα την οργάνωση «Ισλαμική Αρωγή» ,  εκατοντάδες  βρετανικά  λεωφορεία θα είναι  διακοσμημένα με αφίσες που εξυμνούν τον Αλλάχ κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού που πλησιάζει, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Στις αφίσες θα αναφέρεται , Subhan Allah  (δόξασε τον Αλλάχ). Η όλη εκδήλωση έχει  ως αποστολή την άντληση  κεφαλαίων  για τους πρόσφυγες  που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο στη Συρία.

Τα λεωφορεία με τέτοιου τύπου διαφήμιση θα τεθούν   σε κυκλοφορία στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Μπράντφορντ.

«Η οργάνωση «Ισλαμική Αρωγή» που χρηματοδοτεί την εκστρατεία αυτή  έχει σκοπό να  «δείξει  το Ισλάμ από θετική γωνία», ενώ   κατά μία άλλη έννοια  θα είναι μια εκστρατεία για την κλιματική αλλαγή. Θέλουμε να αλλάξουμε το  αρνητικό κλίμα κατά  της μουσουλμανικής κοινότητας στη χώρα αυτή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γιατί δεν κάνουν το ίδιο για την χριστιανική εκκλησία της Αγγλίας και για τους χριστιανούς που είναι άνεργοι;

Διότι οι «σπόνσορες» του εγχειρήματος επιχειρούν να «ωραιοποιήσουν» την εικόνα ενός Ισλάμ σε μια χώρα σαν την Βρετανία , η οποία δεν γιορτάζει τα Χριστούγεννα όπως παλιά , αποκαθηλώνει τον Άγιο Γεώργιο από απτού , ο οποίος σημειωτέων  είναι προστάτης της χώρας και γενικά αποχριστιανοποιούν  με περίσσεια "επιμέλεια" τους Βρετανούς πολίτες.

Ο λόγος είναι προφανής και αποδεικνύει τις  άγριες διαθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων και  για την  υπόλοιπη χριστιανική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...