Αρχείο

Ειναι η Monsanto υπευθηνη για τον Ιο Ζικα;

Μια έκθεση από οργάνωση γιατρών στην Αργεντινή που ασχολούνται με πόλεις οι οποίες έχουν αερο ψεκαστει!!! αμφισβητεί τη θεωρία ότι η επιδημία του ιού Ζήκα απο την Βραζιλία είναι η αιτία της αύξησης της εκ γενετής ανωμαλίας που παρουσιαζει μικροκεφαλία των νεογνών .

Η αύξηση σε αυτό το εκ γενετής ελάττωμα , στην οποία το μωρό γεννιέται με ένα ασυνήθιστα μικρό κεφάλι και συχνά έχει εγκεφαλική βλάβη , έγινε γρήγορα γνωστή και συνδέθηκε με τον ιό Ζικα από το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας .

Ωστόσο , σύμφωνα με γιατρούς από την Αργεντινή που μελετούν πόλεις που έχει προηγηθεί αεροψεκασμος , το υπουργείο απέτυχε να αναγνωρίσει ότι στην περιοχή όπου οι περισσότεροι άρρωστοι άνθρωποι ζουν , υπάρχει μια χημική ουσία που παράγει δυσμορφίες στον πληθυσμό και χρησιμοποιείτε ως εντομοκτόνο στα κουνούπια !!

Αυτη η ουσία εισήχθη στην παροχή του πόσιμου νερού των πόλεων το 2014.

Αυτό το δηλητήριο , με ονομασία Pyriproxyfen που ειναι προιον της Monsanto , χρησιμοποιείται σε ένα πρόγραμμα που ελέγχεται από το κράτος με σκοπό την εξάλειψη των κουνουπιών που μεταφέρουν ασθένειες .

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=blwGs2koi_Q?feature=oembed&w=500&h=281]

katohika.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ