Αρχείο

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Ειδική τελετή σε σατανιστικό «ναό» στις 06/06/16 για να στηρίξουν Αμερικανό Γερουσιαστή!

Στις 6 Ιουνίου, στον σατανιστικό «ναό» του Lancaster στην  Καλιφόρνια, θα πραγματοποιηθεί μια ειδική  "τελετουργία" για τη στήριξη ενός μέλους των σατανιστών  το οποίο είναι υποψήφιο  για την αμερικανική  Γερουσία, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Η αίρεση , η οποία έχει προς το παρόν στην περιοχή 12 μέλη, ελπίζει για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των κατοίκων του Λάνκαστερ,  στην νέα «θρησκεία» , για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του  Steve Hill για την αμερικανική  Γερουσία.

Ο ίδιος αποτελεί  το πρώτο μέλος της «εκκλησίας των σατανιστών» που είναι επίσημα υποψήφιος  για ένα δημόσιο αξίωμα στις ΗΠΑ . Το πρόγραμμα της αποκρυφιστικής τελετής της ημέρας αποτελεί επτασφράγιστο  μυστικό.

Ο Hill ,  υποστηρικτής του Δημοκρατικού υποψηφίου  Bernie Sanders, είναι ένας πρώην πεζοναύτης. Η  ιδεολογική πλατφόρμα του περιλαμβάνει τη μεταρρύθμιση των δημόσιων σχολείων και την μείωση των ποσοστών των φυλακισμένων στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Ο ίδιος ελπίζει να «σπάσει»   το Ρεπουμπλικανικό κατεστημένο  το οποίο   δεν επιδιώκει επανεκλογή, αλλά από την άλλη πλευρά μετά την ομολογία του ότι είναι σατανιστής τον απομάκρυναν και οι   Δημοκρατικοί  , με αποτέλεσμα να  σκέφτεται να κατέλθει στις εκλογές ως ανεξάρτητος.

224222_864982950281129_7933188014072159044_n

«Είμαι  σατανιστής  όσο προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι δεν πιστεύω στο διάβολο,   από ότι πιστεύουν στο Θεό», είπε ο  Χιλ στο περιοδικό Time αυτού του μήνα . «Όλα είναι μια ηλιθιότητα . Αλλά  έχω να πω στους ανθρώπους ότι εάν είμαι ο διάβολος για να τους κάνω  να μας ακούσουν , τότε, εντάξει, είμαι ο Διάβολος ».

Σύμφωνα με μια δήλωση που κυκλοφόρησε από την ομάδα που τον υποστηρίζει , με την χρήση τεχνολογίας  GPS θα σχεδιαστεί μια τεράστια πεντάλφα γύρω από την πόλη του Lancaster.

« Η πεντάλφα  είναι ένα αστέρι με πέντε γωνίες . Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία GPS θα τοποθετήσουμε  τα πέντε σημεία του αστεριού, έτσι ώστε η πεντάλφα να καλύπτει ολόκληρη την πόλη . Όταν όλα τα σημεία θα είναι στην θέση τους, η πεντάλφα θα έχει ολοκληρωθεί. Το  σύμβολο γύρω από την πόλη  αντιπροσωπεύει ένα τάμα από εμάς, τον Σατανικό  Ναό του Λος Άντζελες. Αυτός θα βοηθήσει  τους καλούς ανθρώπους της πόλης του Λάνκαστερ να  αγωνίζονται για το συνταγματικό μας δικαίωμα στην ατομική ελευθερία, την  ελευθερία της έκφρασης και τον διαχωρισμό εκκλησίας από το  κράτος στην κοινότητά μας» , αναφέρει η ανακοίνωση της σατανιστικής οργάνωσης .

Η ομάδα θα παραδώσει επίσης  ένα βιβλίο, που θα ονομάζεται «Τα Επτά δόγματα», με το οποίο φιλοδοξεί να τεκμηριώσει την σατανιστική θρησκεία , σε διάφορους αξιωματούχους του Λος Άτζελες , αναφέρει η εφημερίδα  LA Weekly.

1af49b96aa3996910fa6d16bad891fc8_XL

Οι οπαδοί του Ναού των Σατανιστών είναι γενικά αγνωστικιστές και άθεοι , και δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ο «Σατανάς» , αλλά χρησιμοποιούν όμως όλα τα σύμβολα του  για την προπαγάνδα τους . Τα μέλη της ομάδας είναι έντονοι υποστηρικτές της ελευθερίας , συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας να προσβάλλουν άλλους ανθρώπους και θρησκείες.

«Σε  πέντε διαφορετικά σημεία γύρω από την πόλη, θα εκτελούνται  διάφορες τελετουργίες», δήλωσε ο διοργανωτής Thuk  Nguyen στο  LA Weekly. «Όταν τελειώσουμε θα συνδεθούμε  όλοι μαζί για την  μαγική  ώρα γύρω στην  δύση του ηλίου».

Σε άρθρο μας στο pentapostagma.gr με τίτλο (Επίσημη σύναξη των Σατανιστών στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. Πως θα προωθήσουν την νέα Θρησκεία σε Ευρώπη και Ελλάδα) , είχαμε αναφέρει  ότι στην πρωτεύουσα της Αριζόνα, το  Φοίνιξ, οι  κάτοικοι είναι  ανάστατοι , επειδή στην πόλη τους  κατασκευάστηκε ένας σατανικός Ναός, στο οποίο  θα πραγματοποιείται  επίκληση στον «έξω από εδώ» .

Τώρα άλλος ναός κατασκευάστηκε και  στο Λος Άντζελες και προφανώς ετοιμάζονται να δημιουργηθούν και άλλοι τέτοιου τύπου «ναοί».

Μέχρι τώρα όλοι αυτοί οι «σκοτεινοί τύποι» δρούσαν στο σκοτάδι και κρυφά από τους υπόλοιπους ανθρώπους, τώρα όμως βγήκαν  στο φως του ήλιου, «σερβίροντας» μια νέα απάνθρωπη πλευρά μιας μερίδας ανθρώπων για την θρησκεία.

Πρόκειται σίγουρα για σημείο των καιρών μας και συνδέεται με όλα αυτά που βιώνουμε σε Ευρώπη και Αμερική .

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμη, καθώς ο  σατανισμός είναι θρησκεία νόμιμη, ειδικά  στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για αυτό και όσοι προσπαθήσουν να αντιδράσουν με οποιονδήποτε τρόπο, θα βρουν απέναντι τους τον νόμο περί «ελευθερίας της θρησκευτικής ελευθερίας».

Ας βάλουμε τώρα στο νου μας την επερχόμενη οικονομική υποδούλωση της Ευρώπης από τις ΗΠΑ ,  μέσω της συμφωνίας ΤΤΙΡ, η οποία υλοποιείται κάτω από άκρα μυστικότητα από «σκοτεινούς» μέσω διαπραγματεύσεων τις οποίες δεν γνωρίζουμε.

Για αυτό πολεμούν την Ορθοδοξία  μας και την Ελλάδα  με τόσο μένος και μίσος , ειδικά σήμερα που επισκέφθηκε το Άγιο Όρος ο Πρόεδρος μιας χώρας σαν την Ρωσίας,   αλλά δεν πρόκειται να καταφέρουν απολύτως τίποτα.

Διότι πολύ απλά « Ιησούς Χριστός  Νικά και όλα τα κακά σκορπά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...