Αρχείο

Απίστευτο: Τράπεζα της έβαλε 3 εκατ. ευρώ κατά λάθος και τα έκανε τσάντες!

Στη σύλληψη ενός νεαρού κοριτσιού για κατασπατάληση χρηματικού ποσού που δεν της ανήκε προχώρησε η Αστυνομία στην Αυστραλία.

Ειδικότερα, η 21 ετών Christine Jiaxin Lee όταν ήταν 17 ετών της κατατέθηκε κατά λάθος από την τράπεζα Westpac στον τραπεζικό της λογαριασμό των ιλιγγιώδες ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Η νεαρή κοπέλα που ζει στην Αυστραλία αντί να ενημερώσει την τράπεζα για το λάθος που είχε γίνει άρχισε να ξοδεύει τα χρήματα αγοράζοντας πανάκριβες τσάντες και πολυτελή αντικείμενα.

Η φοιτήτρια που σπουδάζει χημικός μηχανικός κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να ξοδέψει 2,1 εκατ. ευρώ. Η δράση της σταμάτησε όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ. Η 21χρονη Lee κατηγορείται για ανέντιμη απόκτηση χρημάτων και για απάτες που σχετίζονται με οικονομικά εγκλήματα.

Η Lee εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο. Μάλιστα όταν κατάλαβε ότι την αναζητούσαν οι αρχές προσπάθησε να φύγει εκτός Αυστραλίας χρησιμοποιώντας το μαλαισιανό της διαβατήριο.

Η κοπέλα που ζει με το φίλο της, ο οποίος πλήρωσε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη υποστήριξε ότι όσο καιρό είναι μαζί δεν είχε καταλάβει κάτι ύποπτο.

kontranews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ