Αρχείο

Συμφωνήθηκε η δημιουργία κοινού στρατού στην Κύπρο από Τούρκους και Έλληνες !!

Τουρκοκύπριοι και Ελληνοκύπριοι  συμφώνησαν να σχηματίσουν μια κοινή στρατιωτική δύναμη, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης, σύμφωνα με την  τουρκική εφημερίδα Sabah.

Αυτός ο μεικτός επαγγελματικός στρατός,  θα έχει ευθύνη για την ασφάλεια, την προστασία των συμφερόντων και την αυτοάμυνα του κράτους από οποιαδήποτε απειλή, και οι απειλές σήμερα δεν προέρχονται μόνο από κράτη. !!

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια από την σημερινή ελληνοκυπριακή κυβέρνηση , η οποία είτε ξεχνάει είτε παραβλέπει με "ποιους" ακριβώς προχωρά στην δημιουργία «στρατιωτικής δύναμης».

Μιλάμε για τους Τούρκους οι οποίοι ΠΑΝΤΟΤΕ θέλουν να κάνουν αυτοί «κουμάντο» και φυσικά εποφθαλμιούν την κατάκτηση της Μεγαλονήσου και τον εξανδραποδισμό όλων των Ελλήνων .

Είναι αυτοί οι οποίοι εισέβαλαν απροκάλυπτα το 1974 , κάτω από την απόλυτη ασφάλεια του 6ου αμερικανικού στόλου , ο οποίος τους επέτρεψε να κυριαρχήσουν στο προγεφύρωμα που έκαναν στην Κερύνεια, διότι σε  διαφορετική περίπτωση και επέμβαση των ελληνικών δυνάμεων θα είχαν «πεταχτεί» στην θάλασσα.

Ελπίζουμε μόνο να γίνει οτιδήποτε έστω και την τελευταία στιγμή  και να ακυρωθεί αυτή η «απίστευτη» απόφαση που θα «σφραγίσει» το μέλλον της Κύπρου για πάντα.     

Σύμφωνα με συνέντευξη του, ο Κύπριος ΥΠΑΜ κ.  Φωκαΐδης τόνισε ότι  οι δύο πλευρές συμφώνησαν να σχηματίσουν  επαγγελματικές ένοπλες δυνάμεις στις οποίες θα υπηρετήσουν οι νυν ενεργεία αξιωματικοί συνεχίζοντας την υπηρεσία τους, ενώ η  υποχρεωτική στρατιωτική θητεία θα καταργηθεί στην Μεγαλόνησο.

Ο Κύπριος υπουργός είπε ότι οι ηγέτες και των δύο πλευρών της Κύπρου   συμφώνησαν κατ 'αρχήν για το σχηματισμό αυτής της κοινής  στρατιωτικής δύναμης .

«Οι συνομιλίες επανένωσης της Κύπρου  εκτιμάται ότι θα προχωρήσουν σε συμφωνία αργότερα μέσα στο έτος», δήλωσε ο Τουρκοκύπριος πρόεδρος Μουσταφά Ακιντζί τον περασμένο μήνα.

«Μπορεί να θεωρηθεί ως μια φιλόδοξη ημερομηνία  να μιλάμε  για το 2016, αλλά αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό , μετά τις εκλογές στην Ελληνική πλευρά της Κύπρου , εκτιμάμε ότι θα μπορούμε να έχουμε μια σημαντική πρόοδο , και μπορούμε να συνάψουμε συμφωνία σχετικά με τις βασικές αρχές», δήλωσε ο Akıncı στο Βερολίνο.

Πρόκειται για το Ακιτζί , μια ακόμη  μαριονέτα του Ερντογάν , ο οποίος θέλει  να καταλάβει στρατιωτικά ολόκληρη την Κύπρο «χωρίς να ρίξει ντουφεκιά».

Ο Ελληνισμός κινδυνεύει όχι τόσο πολύ από τους εξωτερικούς εχθρούς του , όσο από τους πολιτικούς  οι οποίοι «ξεπουλάνε» τα πάντα στο όνομα της εξουσίας τους.

Όχι , δεν πρόκειται να πάει χαμένο τόσο αίμα το οποίο χύθηκε από τους Αγίους, τους μάρτυρες για την μαρτυρική μεγαλόνησο, η οποία είδε στο πέρασμα των αιώνων πολλούς κατακτητές, αλλά ποτέ δεν λύγισε.....ΠΟΤΕ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...