Αρχείο

Θέσεις μάχης παίρνει πλέον ο ρωσικός στρατός έναντι της Ανατολικής Ευρώπης και του ΝΑΤΟ (BINTEO)

Η Ρωσία λαμβάνει όλα τα αναγκαία «στρατιωτικά μέτρα» έναντι  της περικύκλωσης της χώρας από το ΝΑΤΟ

«Μέτρα» παίρνει ο Βλαδίμηρος Πούτιν στο ΝΑΤΟ και προφανώς αυτό δεν είναι καλό ούτε για την συμμαχία και φυσικά ούτε για την Ευρώπη, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο.

«Η Ρωσία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα για να αποκρούσει τις απειλές για την εθνική της ασφάλεια,  που προκαλούνται από την νατοϊκή  στρατιωτική συγκέντρωση κοντά στα σύνορά της», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, και τα λόγια πλέον περιττεύουν .

Από το 2014, το ΝΑΤΟ έχει δημιουργήσει μια «τεράστια τανάλια» με την στρατιωτική παρουσία του στην Ευρώπη έναντι της Ρωσίας , ιδιαίτερα στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης που συνορεύουν με τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας ως «μπαμπούλα» μια υποτιθέμενη επίθεση της  Μόσχας στην Ουκρανία για να αποστείλει δυνάμεις  .

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα έχει απορρίψει τις νατοϊκές αιτιάσεις σε σχέση με την  Ουκρανία, και οι οποίες σχετίζονται με κατηγορίες που διατυπώνονται σε αυτές, προειδοποιώντας ότι η αύξηση των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της ρωσικής ομοσπονδίας  θα μπορούσε να υπονομεύσει την περιφερειακή και την παγκόσμια σταθερότητα.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δραματοποιήσουμε την κατάσταση. Ταυτόχρονα, φυσικά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις αρνητικές τάσεις που προκαλούνται από την πολιτική που εσκεμμένα υπονομεύει  την στρατηγική ισορροπία των δυνάμεων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης του στρατιωτικού  δυναμικού της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας κοντά  στα σύνορα της Ρωσίας, καθώς και  με την δημιουργία του ευρωπαϊκού τμήματος του συστήματος  αντιπυραυλικής άμυνας», δήλωσε ο Λαβρόφ  στην εφημερίδα Magyar Nemzet της Ουγγαρίας.

«Οι ενέργειες αυτές δεν μπορούν να περιγραφούν ως τίποτα άλλο παρά  κοντόφθαλμες και αποσταθεροποιητικές».

Ο ρωσικός στρατός και συγκεκριμένα η δυτική στρατιωτική περιφέρεια , αναδιατάσσονται άκρως επιθετικά προς την Ανατολική Ευρώπη και είναι έτοιμοι για επίθεση.

Σε καμία περίπτωση η Μόσχα δεν πρόκειται να καθίσει να αναμένει την ολοκληρωτική «κύκλωση της» .

Θα επιτεθεί βίαια , αιφνιδιαστικά,  και άκρως αποτελεσματικά με 250 χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες , χιλιάδες άρματα μάχης,  ΤΟΜΠ , ΤΟΜΑ και συμβατικούς πυραύλους, ενώ τον ουρανό θα « σκεπάσουν» εκατοντάδες μαχητικά αεροσκάφη.

https://youtu.be/JuaMEF76zxk?t=23

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ