Κόσμος

Απίστευτη πλύση εγκεφάλου στους μικρούς μαθητές στην Πολωνία: Εισάγουν μαθήματα υπέρ του ΝΑΤΟ στα σχολεία

Απίστευτο και όμως αληθινό: Στην Πολωνία εισάγονται στα σχολεία μαθήματα για το ΝΑΤΟ μαζί με την εθνική τους ιστορία καθώς η Βαρσοβία προετοιμάζεται για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Πολωνός Υπουργός Εξωτερικών πρότεινε την εισαγωγή μαθημάτων για το ΝΑΤΟ με σκοπό την προώθηση της Συμμαχίας και την εξήγηση του ρόλου του στην Πολωνία.

Η Πολωνία είναι ένα από τα έθνη που έχουν "βγει μπροστά" στην σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Με τον τρόπο αυτό θα δικαιολογηθεί η ανάπτυξη δυνάμεων στη χώρα καθώς η Ρωσία εκλαμβάνεται ως "απειλή".

Επίσης έχουν διανεμηθεί δωρεάν βιβλία σε κάθε σχολείο και βιβλιοθήκη στη χώρα τα οποία αποθεώνουν τον ρόλο του ΝΑΤΟ και την σημασία του για την Πολωνία.

"Είναι μια πολύ καλή ιδέα που ειδικοί από το Υπουργείο Εξωτερικών ή το ΝΑΤΟ θα έρθουν στα σχολεία" είπε η Aleksandra Kusmierz, καθηγήτρια στο Stalowa Wola και πρόσθεσε:

"κάθε μαθητής στο σχολείο μου θα έχει κάτι να πει".

"Αισθάνομαι ασφαλής που η Πολωνία είναι μέλος του ΝΑΤΟ επειδή η ΕΕ δεν έχει στρατό και δεν είναι ενοποιημένη στο στρατιωτικό πεδίο όπου το ΝΑΤΟ είναι" είπε στους FT ο 18χρονος Michal Korkosz.

Στις 16 Μαΐου ο Πολωνός Υπουργός Εξωτερικών, Witold Waszczykowski, ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία συνιστά μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή στην Ευρώπη από το ISIS.

Απίστευτη πλύση εγκεφάλου...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ