Αρχείο

EKTAKTO! Παρέμβαση Β.Πούτιν προς Αζερμπαιτζάν για άμεση κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Το Κρεμλίνο παρακολουθώντας το σκηνικό που ‘‘στήνεται‘‘ μεθοδικά από την Δύση και την Τουρκία , έστειλε ‘ απειλητικό ‘μήνυμα ‘‘ αποκλειστικά προς το Αζερμπαϊτζάν να σταματήσει την εισβολή στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ , ΑΜΕΣΩΣ.!!

Συγκεκριμένα ο Ρώσος Πρόεδρος φέρεται να  απηύθυνε  αυστηρό μήνυμα για άμεση κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με τον γραμματέα   Τύπου του Προέδρου  Ντμίτρι Πεσκόφ, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Όλες αυτές είναι οι επίσημες κινήσεις, διότι ανεπίσημες πληροφορίες από την Μόσχα κάνουν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία Β.Πούτιν με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν .  Για  αυτήν την συνομιλία δεν υπάρχουν οι διάλογοι, αλλά όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι είπε ο Βλαδίμηρος στον ομόλογο του για το  ‘‘θέμα‘’ αυτό .

Εντωμεταξύ οι Αζέροι  αναφέρουν ότι οι μάχες στο Καραμπάχ συνεχίζονται αμείωτες και ο στρατός των  Αρμενίων έχει υποστεί βαριές απώλειες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων  "Interfax".

Η επιδείνωση της κατάστασης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ πραγματοποιήθηκε το βράδυ στις 2 Απριλίου. Αζερικές δυνάμεις προήλασαν μετά την γραμμή κατάπαυσης του πυρός ενεργοποιώντας τις αρμενικές δυνάμεις στο σύνολο τους.

Ο αρμενικός στρατός αιφνιδιάστηκε αρχικά από την δύναμη και το πλήθος των δυνάμεων των Αζέρων αλλά ταχύτατα πέρασε στην αντεπίθεση σε όλη τη γραμμή πυρός, σύμφωνα με τον γραμματέα του αρμενικού υπουργείου Άμυνας ο Artsrun Hovhannisyan.

Υπενθυμίζουμε ότι η αεροπορική βάση Erebuni είναι μέρος της 102ης στρατιωτικής βάσης της Ρωσίας στο Γκιουμρί, κοντά στα σύνορα της Αρμενίας με την Τουρκία. Και αυτός είναι ο στόχος της Μόσχας.

Οι Τουρκομογγόλοι είτε λέγονται Τούρκοι είτε λέγονται Αζέροι είτε όπως αλλιώς ονομάζονται ενεργούν πάντοτε με τον ίδιο άνανδρο τρόπο , καταπατώντας ανθρώπινους και θεϊκούς νόμους. Αλλά προφανώς ο καιρός γαρ εγγύς  για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει όλοι τους  διαχρονικά.

Η Τουρκία δεν έχει αντιδράσει επίσημα ακόμη αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα το πράξει. Ρωσία, Ελλάδα, Σερβία, Αρμενία , Συρία , αποτελούν τους στόχους της Νέας Τάξης πραγμάτων , λόγω γεωπολιτικής αλλά κυρίως λόγω  ορθοδοξίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...