Κόσμος

ΦΡΙΚΗ!!!!Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς 15 κατοίκους της Φαλούτζα στο Ιράκ!!

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έκαψαν ζωντανούς 15 Ιρακινούς πολίτες στην ιρακινή επαρχία της Άνμπαρ (δυτικό Ιράκ), σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τοπικές πηγές τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Αζάλ Ομπαΐντ, μέλος του περιφερειακού συμβουλίου της Άνμπαρ, το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς τους 15 ανθρώπους γιατί προσπάθησαν να αποδράσουν από τις περιοχές που ελέγχει η οργάνωση.
«Η τρομοκρατική οργάνωση απέκλεισε τη Φαλούτζα και απαγόρευσε στους κατοίκους να φύγουν από τα σπίτια τους», είπε μια τοπική πηγή μιλώντας τηλεφωνικά στο ARA News.
Ο Ομπαΐντ με τη σειρά του τόνισε ότι το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες «για να προστατέψει τους τζιχαντιστές του που βρίσκονται μέσα στη Φαλούτζα».
«Υπάρχει ένα στρατιωτικό σχέδιο προετοιμασμένο από την ηγεσία του ιρακινού στρατού και τις τοπικές αραβικές φυλές για την απελευθέρωση της Φαλούτζα. Το σχέδιο δεν μπορεί να παρουσιαστεί στον Τύπο στην παρούσα στιγμή για λόγους ασφαλείας», δήλωσε ο Ιρακινός αξιωματούχος.
«Η ζωή μέσα στη Φαλούτζα υπό το καθεστώς της τρομοκρατικής οργάνωσης έχει γίνει αβάσταχτη», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ARA News.
«Η Φαλούτζα είναι αποκλεισμένη εδώ και αρκετούς μήνες. Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε βασικά αγαθά, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης έχουν καταντήσει άθλιες», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.
Μιλώντας στο ARA News ο Κούρδος δημοσιογράφος Τζαμσίντ Μαχμούντ, είπε: «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να πάρει σοβαρά μέτρα για την εξάλειψη του Ισλαμικού Κράτους, αλλιώς θα συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων βαρβαρικών περιστατικών. Η βαρβαρική οργάνωση πρέπει να εξολοθρευτεί για να σταματήσει η αιματοχυσία στη Συρία και στο Ιράκ. Το Ισλαμικό Κράτος έχει διαπράξει μυσαρά εγκλήματα εις βάρος αθώων ανθρώπων».
tribune.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...