Πολιτική

Το τερμάτισε ο Τσίπρας! «Το προσφυγικό είναι καθολικό πρόβλημα, γι’ αυτό ήρθε ο ηγέτης της καθολικής εκκλησίας!»

Στρατής Μαζίδης

Πραγματικά το τερμάτισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μετά τη Μυτιλήνη και τη Λέσβο, ή τη Γαλλία και το Στρασβούργο ήταν η σειρά του προσφυγικού.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη - ως συνήθως - στην ΕΡΤ και αναφερόμενος την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στη Λέσβο σχολίασε ως άλλος μεγάλος κωμικός:

«το προσφυγικό πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, είναι καθολικό, γι’ αυτό ήρθε και ο προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού».

Ο πρωθυπουργός φάνηκε να το διασκεδάζει αφού γελούσε.

Δε γνωρίζω όμως κατά πόσο το διασκεδάζουν οι ξυλοδαρμένοι Χιώτες, οι κάτοικοι στην Ειδομένη και το Χέρσο, οι επαγγελματίες οδηγοί που τους ήλεγχαν λαθρομετανάστες στα σύνορα και όλοι όσοι διαβιούν κοντά σε καταυλισμούς.

Το προσφυγικό - λαθρομεταναστευτικό είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κ. Τσίπρα διότι εσύ και η κυβέρνησή σου ανοίξατε λεκτικά τα σύνορα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1ORgXf-WPkU]

freepen.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...