Εθνικά θέματα

Στην Σερβία προσλαμβάνουν Ε.Π.ΟΠ στο στρατό λέγοντάς τους ότι στα Βαλκάνια θα «σαρωθούν» από κύμα ισλαμικού φονταμενταλισμού

Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα οι Σέρβοι προετοιμάζουν την νεολαία της χώρας,  να αντιμετωπίσει  ένα διαφαινόμενο κύμα  ισλαμικού φονταμενταλισμού, που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του.

Το αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι «δεν είναι γνωστό με ποιον θέλει να κάνει πόλεμο η  Σερβία, αλλά η κατάσταση στα Βαλκάνια έχει αναγκάσει το  σερβικό  κράτος  να ξεκινήσει ένα μαζικό κύμα προσλήψεων της νεολαίας στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ,  το οποίο «τρέχει» παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του  σερβικού στρατού.

1933475_10153966347538672_5205610420615995867_o

Υπάρχουν εκατοντάδες νεαρά κορίτσια και αγόρια, τα οποία απάντησαν στο  κάλεσμα  του Υπουργείου Άμυνας της Σερβίας για να υπηρετήσουν στις  τάξεις των  επαγγελματιών οπλιτών.

Το Υπουργείο άμυνας της Σερβίας ανέφερε το γεγονός ότι «τα Βαλκάνια απειλούνται από ένα νέο κύμα ισλαμικού φονταμενταλισμού που αποτελεί  ρεύμα που προέρχεται από την Μέση Ανατολή σε χώρες όπως η πΓΔΜ, η Αλβανία και το  Κοσσυφοπέδιο», καταλήγει η δημοσίευση  .

10349197_10153863368478672_6634472864596977949_n

Είναι γνωστό ότι τίποτα δεν αναφέρεται τυχαία από σερβικής πλευράς , η οποία διαθέτει άλλωστε «πηγές» σε πολλές χώρες των Βαλκανίων , όπως η ΠΓΔΜ, η Βοσνία, το Κοσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο .

Οι Σέρβοι γνωρίζουν επακριβώς τι ακριβώς έρχεται στην περιοχή μας , διότι γνωρίζουν π.χ για τα κέντρα εκπαίδευσης ακραίων ισλαμιστών  στην Βοσνία , τα οποία χρηματοδοτούνται αφειδώς  από το «αχτύπητο δίδυμο» Σ.Αραβία και Τουρκία.

Οι δύο αυτές χώρες θέλουν δια μέσω του ισλαμικού φονταμεταλισμού να αναβιώσουν «παλαιές καταστάσεις» όπως η Οθωμανική αυτοκρατορία,  και ακόμη ονειρεύονται  να «ρυθμίζουν» καταστάσεις σε  μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες δια μέσου των μουσουλμανικών μειονοτήτων που ευρίσκονται ήδη σε αυτές.

Πρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων σχέδιο από δύο χώρες του αποκαλούμενου σουνιτικού Ισλάμ , οι οποίες έχουν αποκτήσει « αυτοκρατορικές τάσεις» εδώ και μεγάλο διάστημα.

Μόνο η δημιουργία ενός αμιγούς ορθόδοξου άξονα θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί σε αυτό το ισλαμικό τόξο και να το «σπάσει» στην μέση.

Ο Χριστιανισμός και η Ορθοδοξία απέναντι στο ακραίο  Ισλάμ , αυτά θα είναι τα δύο μπλοκ που θα αντιπαρατεθούν  στα Βαλκάνια και ενδεχομένως στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ