Αρχείο

Πούτιν: Οι Ιλουμινάτι σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το Ισλάμ για να ξεκινήσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τους Ιλουμινάτι, περιγράφοντας την καταστροφή από την πιο φευγαλέα οργάνωση του κόσμου ως την «πιο σημαντική κληρονομιά» , και σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου, κατανοεί τον ρόλο του Ισλάμ στο σχέδιο των Iλουμινάτι,που θέλουν να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Στη Ρωσία υπάρχει ένα παλιό ρητό που μεταφράζεται περίπου σε 'Αν δεν καταλαβαίνετε το παρελθόν, δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε το παρόν, ή να διαμορφώσετε το μέλλον'.Ο Πούτιν ζει με αυτό το ρητό. Σύμφωνα με πηγές μελετάει την ιστορία των Iλουμινάτι ώστε να μπορεί να καταλάβει τα σχέδιά τους και να καταστρέψει την επεμβατική οργάνωση.

Ο Albert Pike που ήταν κορυφαίος Ιλουμινάτι,στην πρόβλεψή του για τους τρεις παγκοσμίους πολέμους το 1880, είχε δηλώσει ανοιχτά ότι το Ισλάμ θα είναι το κεντρικό στοιχείο στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, και ότι οι Ιλουμινάτι θα οδηγήσουν το Ισλάμ σε άμεση αντιπαράθεση με τη Δύση.

Ζούμε στις μέρες μας,τη νέα παγκόσμια τάξη που μεταχειρίζεται το Ισλάμ για να υποθάλψουν μια
κρίση, και να φέρουν τη σύγκρουση των πολιτισμών. Ας μη γελιόμαστε,οι Ιλουμινάτι χρησιμοποιούν το Ισλάμ για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σύμφωνα με τους στενούς φίλους του Πούτιν, πιστεύει ότι η επιστολή του Albert Pike,που έγραψε ένα γράμμα σε ένα φίλο του,το 1871 περιγρλαφει με λεπτομέρειες αυτά που θα συμβούν κατά τη
διάρκεια του 3ου παγκοσμίου πολέμου.

Αυτή η περιβόητη επιστολή/προσχέδιο, του Albert Pike καταγράφει όπως λέγετε το στρατιωτικό πρόγραμμα που θα χρειαστεί τουλάχιστον 100 χρόνια μέχρι να φτάσει η ημέρα να εμφανίσουν τον αρχηγό τους βασιλιά-Δεσπότη όλου του κόσμου,και να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία πάνω σε ότι θα έχει απομείνει από το ανθρώπινο γένος.

Ο Pike φαίνεται να δείχνει μια συνωμοσία για να ξεκινήσει ο πόλεμος, έτσι ώστε ο Αντίχριστος να μπορεί να ανέλθει προς τη θέση του ,ως κυβερνήτης του κόσμου.

Αναφέρεται λεπτομερώς στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους με την πτώση του Τσάρου στον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο και την επιβολή του κομμουνιστικού-αθε'ι'στικού καθεστώτος στην ΕΣΣΔ.Ενώ ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος έγινε για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

Στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο το κεντρικό στοιχείο θα είναι το Ισλάμ για την πτώση της Δύσης.
Το Ισλάμ στη συνέχεια θα αποδεκατιστεί από μόνο του, επιτρέποντας τη νέα θρησκεία του
Σατανισμού να εξαπλωθεί στη γη. Όλοι οι μουσουλμάνοι θα πέσουν σε αυτό το σύστημα.
Το Ισλάμ χρησιμοποιείται από τους Ιλουμινάτι σαν εργαλείο για την καταστροφή της Δύσης.Για την καταστροφή των Δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη το 2001 κατηγόρησαν τους μουσουλμάνους.

Το Ισλάμ ήταν η θρησκεία που χρησιμοποιήθηκε για να υποθάλψει την κρίση.
Και όπως όλοι γνωρίζουμε, από εκείνο το σημείο τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. Ποιός είναι ο κοινός παράγοντας κάθε φορά που βλέπετε μια κρίση; Ποιος είναι πίσω από αυτό;

Το Ισλάμ.

Με αυτό δημιούργησαν την κρίση των Μεταναστών και αυτό χρησιμοποιούν για τα τρομοκρατικά κτυπήματα.Οι Ιλουμινάτι θέλουν να διαμορφώσουν το μέλλον μας.θα τα καταφέρουν;

http://yournewswire.com/putin-illuminati-plans-to-use-islam-to-spark-world-war-3/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ YOUR NEWS WIRE :Corfiatiko.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...