Κόσμος

Ομοσπονδιακή Ευρώπη: Η ΕΕ καταρτίζει σχέδια για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης πίσω από την «πλάτη» της Βρετανίας

Η  γνωστή ελίτ που ελέγχει την Ευρώπη , αποκαλύφθηκε ότι έχει μυστικά σχέδια  για την δημιουργία των  Ηνωμένων  Πολιτειών  της Ευρώπης, σε  μια προσπάθεια να αποκτήσουν οι «αφανείς» γραφειοκράτες των Βρυξελλών μια σιδερένια πυγμή πάνω από τους Ευρωπαίους πολίτες  , αποκαλύπτει ο βρετανικό τύπος.

Το «ύπουλο» σχέδιο  της γραφειοκρατικής ελίτ που προσπαθεί να κυβερνήσει τα κράτη μέλη της ΕΕ στο πλαίσιο ενός μόνο διοικητικού οργάνου, αρχίζουν να παίρνουν «σάρκα και οστά».

Σε μια άμεση πρόκληση στις αξιώσεις του Βρετανού Πρωθυπουργού  Ντέιβιντ Κάμερον για «βρετανική κυριαρχία», η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και το Λουξεμβούργο υπέγραψαν ένα έγγραφο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ρώμη δημιουργώντας στην ουσία μια  «γενική ένωση κρατών», η οποία   μόλις τώρα έρχεται  στο φως.

Η περαιτέρω ολοκληρωμένη Ένωση όχι μόνο θα έλεγχε οικονομικά και φορολογικά θέματα αντικαθιστώντας τις εθνικές κυβερνήσεις ,  αλλά θα αναλάμβανε τον έλεγχο της κοινωνικής ,  πολιτιστικής , αμυντικής , πολιτικής όλων των κρατών μελών , «εξουδετερώνοντας» τις εθνικές κυβερνήσεις, λένε Βρετανοί αξιωματούχοι .

Η είδηση ήρθε   ως  πλήγμα στον  φιλοευρωπαϊστή πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος επεδίωκε να καθησυχάσει τους ψηφοφόρους, ότι η  Βρετανία δεν θα αποτελέσει μια «επαρχία»  ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους.

Οι Βρετανοί ως παλαιοί αποικιοκράτες και ηγεμόνες του κόσμου, ζητούν να μην  συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό της ΕΕ, κάτι που  θα σήμαινε την άμεση μείωση του κόστους της τάξης των 180 € ανά άτομο στη Βρετανία, αυξάνοντας την προοπτική  φορολογικών μειώσεων που θα μπορούσαν να επωφεληθούν οι βρετανικές  επιχειρήσεις.

Ζητούν επίσης να μην δεσμεύονται  από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το  οποίο θεωρείται από πολλούς  στην Βρετανία,  ως πλήρως αντιδημοκρατικό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ευρωπαϊκή  επιτροπή η οποία προτείνει την νομοθεσία δεν εκλέγεται άμεσα από τα κράτη μέλη αλλά «διορίζεται».

Καταπολέμηση της εγκληματικότητας: Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης  βοηθά στην καταπολέμηση της διασυνοριακής εγκληματικότητας, επιτρέποντας στην αστυνομία να αποδώσει  δικαιοσύνη χωρίς παρατεταμένες διαδικασίες έκδοσης.

Ο Chris Grayling είπε στην εφημερίδα Sunday Times για το έγγραφο αυτό : «Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν πλέον σοβαρά σχέδια για μια πολιτική ένωση, όπου οι χώρες της ευρωζώνης θα κινηθούν  προς την κατεύθυνση μιας ενιαίας κυβέρνησης».

Ο ίδιος δήλωσε ότι η Βρετανία και η Δανία θα παραμείνουν  εκτός, αλλά προειδοποίησε: «Αυτή η νέα οντότητα θα εξακολουθεί να νομοθετεί  νόμους μας για μας». «Θα έχουμε πολύ λίγο λόγο σε ό, τι συμβαίνει. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε μια ανεξάρτητη χώρα ή αν θέλουμε να εμπλακούμε σε αυτό που οδεύει ταχέως προς την επίτευξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».

Η αναπάντεχη αποκάλυψη παρουσιάστηκε την στιγμή της περιοδείας του Προέδρου  των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μιλώντας στους Βρετανούς  ψηφοφόρους είπε ότι θα πρέπει να αποφεύγουν τον «απομονωτισμό  και την ξενοφοβία», κάνοντας  μια έμμεση μομφή προς την εκστρατεία του Brexit.

Μια ημέρα πριν, ο Ομπάμα  προέτρεψε  τους Βρετανούς  ψηφοφόρους να παραμείνουν στην ΕΕ, διότι αυτό «βοηθάει να εξαπλωθούν οι  βρετανικές αξίες και πρακτικές».

Σύμφωνα με τους Αγίους γεροντάδες μας δεν θα προλάβουν να δουν την δημιουργία αυτού του «τέρατος» που θα ονομάζεται  ως  Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης , διότι θα ξεσπάσει ο «μεγάλος πόλεμος» ανάμεσα σε Ρωσία και Δύση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...