Αρχείο

Λίγο προ της Ανατολής του ''Νέου Βυζαντίου'' της Ορθοδοξίας από την Ελλάδα..

Οι περιστάσεις που καθημερινά βιώνουμε κατ' άτομο, αλλά και ως λαός, μας αναγκάζουν να βρισκόμαστε σε μία διαρκή ανησυχία. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός το ότι όλοι μας αισθανόμαστε ότι κάτι συγκλονιστικό για την ανθρωπότητα πλησιάζει..

Επί των ημερών μας η ανθρωπότητα βιώνει τη μεγαλύτερη δικτατορία, επιβαλλόμενη από τους κοσμοκράτορες της Γης, που, μέσω των διεθνών οργανισμών και των Σατανικών Υπερ-Στοών Σαμπάλλας, Τριμερούς Επιτροπής, Λέσχης Μπίλντεμπεργκ κ.α, διαφεντεύουν τις τύχες των λαών, με απότερο σκοπό να τους οδηγήσουν στην καταστροφή και τον αφανισμό.

Φτάσαμε πλέον στην τελευταία φάση επιβολής του σχεδίου των κοσμοκρατόρων, με τον παράγοντα Άνθρωπο, ως Θείο δημιούργημα, να αμφισβητείται έντεχνα. Πλην όμως, οι Ορθόδοξοι Λαοί αντελήφθησαν πλήρως τα σχέδια των εχθρών των λαών και στρέφονται όσο ποτέ άλλοτε στην αγκαλία του Σωτήρος Ιησού Χριστού, αναμένοντας τα επερχόμενα γεγονότα υπό την σκέπην Του. Σε πείσμα των απανταχού Σατανιστών,η Ελλάδα θα δοξασθεί και πάλι. Η διαβεβαίωση δεν είναι ανθρώπινη αλλά Θε'ι'κή. Στο σπήλαιο του Μπέιτ Σαχούρ στη Βηθλεέμ το 1988 η Παναγία μας αποκάλυψε σε Ορθόδοξη Παλαιστίνια τα εξής:

''Ο Ιορδάνης και ο Νείλος θα βαφτούν με ανθρώπινο αίμα και η Ερυθρά Θάλασσα θα γίνει ''ερυθροτέρα''. Οι τέσσερις μεγάλοι νήσοι μεταξύ Γαλατίας(Γαλλίας) και Σιδώνος(Λιβάνου) θα δοκιμασθούν δεινώς. Οι Αρχιερείς, οι οποίοι διά της φοβερής Αποστασίαςτους βεβήλωσας τους θρόνους του Πέτρου, του Μάρκου, του Ανδρέα, του Διονυσίου και άλλων, όπως και όσοι τους ακολούθησαν, θα πνιγούν στο ίδιο τους το αίμα. Ο φοβερός Λοιμός των Γαλών της Αιγύπτου (ΑΙDS) θα αποδεκατίσει τους Τυράννους, οι οποίοι θα εκδιωχθούν από επαναστατημένους Άραβες και Ιουδαίους από την Αγία Γη. Οι Άραβες θα ερημώσουν τη Ρώμη. Η Ελλάδα, χάριν της βαθειάς Πίστεως του Λαού της, θα απαλλαγεί από όλα τα Σατανικά Δεσμά και θα γίνει πάλι Κραταιά και Σεβαστή σε Όλους. ''.

Αλήθεια, αυτή η Θεία Υπόσχεση βουρκώνει τα μάτια μας? Μα βέβαια, διότι κάτι μας θυμίζει..Την Προσευχή του Ήρωά μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο ξωκλήσι της Παναγίας στο χωριό Χρυσοβιτσιό, όπου έλαβε την Ευλογία Της και αναφώνησε στα Παλικάρια του: ''Ο Θεός υπέγραψε την Ελευθερία της Ελλάδος και Δεν την παίρνει πίσω''.

Πράγματι, τα τόσα Θαύματα που γίνονται τα τελευταία χρόνια στους Ναούς της Πατρίδος μας και που εντέχνως αποκρύπτονται ή λοιδωρούνται, αποδεικνύουν, ότι ο Ιησούς Χριστός καλεί σε Μετάνοια αυτόν το Λαό, ο οποίος και πάλι θα κληθεί να γίνει ο φωτοδότης του Πνεύματος, της Δικαιοσύνης, του Σεβασμού, της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης, του Αρχαίου Ελληνικού Ιδεώδους. Αυτόν τον Έλληνα τελικά ΔΕΝ θα μπορέσουν να τον αλλοιώσουν ούτε η ''Νέα Τάξη'' με τον Σατανισμό΄που διαδίδουν διαρκώς. Αντιθέτως, ένα ''Νέο Βυζάντιο'' θα ανατείλειαπό την Ελλάδα μας, όπως προείπαν τόσοι και τόσοι Άγιοι της Πίστεώς μας. Θα είναι το ''Νέο Βυζάντιο'' της Ορθοδοξίας μας που θα συντρίψει τις Αντίχριστες Δυνάμεις που σήμερα σπέρνουν τη δυστυχία στους λαούς.

Θεοφύλακτος Σταυρόπουλος - Απόστρατος Ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...