Κόσμος

Η δύναμη της μάνας που έχασε το γιο της, έστειλε στον άλλο κόσμο 25 αντάρτες "Ταλιμπάν"

Μια πονεμένη μάνα από το Αφγανιστάν βρήκε δύναμη "χιλιών λεόντων" και επιτέθηκε σε ομάδα "Ταλιμπάν" στέλνοντας στα «θυμαράκια» 25 Ταλιμπάν αντάρτες  .

Το βασικό κίνητρο ήταν η εκδίκηση για το θάνατο του γιου της , ο οποίος ήταν  αξιωματικός της αστυνομίας και υπηρετούσε  στην δυτική επαρχία  Φαράχ του Αφγανιστάν.

Οι Ταλιμπάν είχαν στήσει ενέδρα σκοτώνοντας τον εν λόγω αστυνομικό,  σκοτώνοντας τον μπροστά στην μητέρα του, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Khaama Press αναφέρει ότι η Ρέζα  Γκιουλ δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάρει  τα όπλα μετά το περιστατικό της δολοφονίας του γιου της  από τους Ταλιμπάν μπροστά στα μάτια της.

Ηγήθηκε ενός  μικρού  αποσπάσματος  της αστυνομίας σε ένα σημείο ελέγχου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό στην επαρχία Φαράχ. Μαζί της συμμετείχαν και οι δύο  κόρες της που ενεπλάκησαν  στην συμπλοκή . Η μάχη διήρκεσε περίπου επτά ώρες. Στην  σύγκρουση σκοτώθηκαν 25 αντάρτες "Ταλιμπάν" και πέντε τραυματίστηκαν.

Ο  Sediq Sediq , εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, δήλωσε ότι η γυναίκες συμμετείχαν σε ένοπλη εκστρατεία εναντίον των Ταλιμπάν , αποτελώντας  ένα σημαντικό σύμβολο ενάντια στους φονιάδες τρομοκράτες  που σπέρνουν  τον πανικό και τον όλεθρο στην χώρα αυτή εδώ και πολλά χρόνια. Η ίδια η οργάνωση «Ταλιμπάν» δεν έχει ακόμη σχολιάσει σχετικά με την κατάσταση.

Η δύναμη της πονεμένης μητέρας είναι πολύ μεγάλη , ειδικά όταν τις σκοτώνουν το παιδί μπροστά στα μάτια της .

Ορθώς έπραξε η συγκεκριμένη μητέρα και ίσως όταν όλοι οι κάτοικοι της χώρας αυτής πάρουν τα όπλα στα χέρια μαζικά να νικήσουν την «αρρώστια» που ονομάζεται  Ταλιμπάν και ταλανίζει για δεκαετίες το μακρινό Αφγανιστάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ