Αρχείο

Δυτικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν για «αιματοβαμμένο σχέδιο» των ισλαμιστών στα ευρωπαϊκά θέρετρα. Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα ;

Οι ιταλικές , βρετανικές  και γαλλικές  μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν για  ιδιαίτερα «θερμό καλοκαίρι»  λόγω της παρουσίας τρομοκρατών  του «ισλαμικού στρατού», ενώ δηλώνουν ότι αναμένουν και εκτεταμένες τρομοκρατικές επιθέσεις, σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο.

Η ιταλική υπηρεσία πληροφοριών μιλάει ξεκάθαρα για «καλοκαίρι του τρόμου» που έχει προγραμματιστεί από τους Τζιχαντιστές  για τις παραλίες της Ευρώπης.

Πρόκειται για επιθέσεις τύπου «Τυνησίας» σε δημοφιλείς ακτές  στην Ιταλία και την Ισπανία. Υπενθυμίζουμε ότι στην Τυνησία πάνοπλοι ακραίοι ισλαμιστές εισήλθαν εντός ξενοδοχείου «γαζώνοντας» με τα όπλα όποιον έβρισκαν μπροστά τους , προκαλώντας πανικό και χάος.

beach-516377

Η γνωστή  εφημερίδα BILD, έγραψε σήμερα  Τρίτη ότι η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών  BND , πληροφορήθηκε από την ιταλική υπηρεσία το «αιματοβαμμένο σχέδιο» των ισλαμιστών στα ευρωπαϊκά  θέρετρα.

Σύμφωνα με απόρρητη  έκθεση,  οι Ιταλοί ενημερώθηκαν για τα σχέδια των  τρομοκρατών από λίαν  αξιόπιστη πηγή στην Αφρική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίδοξοι δολοφόνοι έχουν ήδη  ετοιμάσει  "συγκεκριμένα σχέδια" για να θεωρηθούν  ως πρόσφυγες  που εξυπηρετούν τους τουρίστες, πουλώντας  ποτά ,  σνακ ή αξεσουάρ και T-shirts στην παραλία. !!!!

Τα  σχέδια αυτά  περιλαμβάνουν την ευρεία χρήση αυτόματων όπλων εναντίον των τουριστών στις κατάμεστες  παραλίες,   βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και εκρηκτικούς μηχανισμούς  θαμμένους στην άμμο κάτω από ξαπλώστρες.

police-516373

Ο ισλαμικός στρατός πιέζεται οικονομικά, και  αναζητεί εναγωνίως  στρατιωτικές επιτυχίες σε  εύκολους στόχους στην Δύση , με απτά «αποτελέσματα» κατά του δυτικού τρόπου ζωής.

Οι παραλίες που είναι σίγουρα στοχευμένες, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες  περιλαμβάνουν τα θέρετρα στη νότια Γαλλία, η Costa del Sol στην Ισπανία και οι δύο ακτές της Ιταλίας.

Μιλάμε για μια  εντελώς  νέα  διάσταση της τρομοκρατίας η οποία «απευθύνεται» στις παραλίες και στους χιλιάδες λουόμενους , οι οποίοι δεν δύναται σε καμία περίπτωση να  προστατευθούν, από τους τζιχαντιστές.

Πέρυσι 38 άτομα, 30 εκ των οποίων Βρετανοί, σκοτώθηκαν όταν ένας ισλαμιστής τρομοκράτης άνοιξε πυρ σε μια παραλία στην Τυνησία.

terror-map-516370

Η απειλή προέρχεται και από την περιβόητη οργάνωση  Boko Haram,  που έχει συνάψει συμμαχία  με τον ISIS,   με την ηγεσία της να συνδιαλέγεται σε υψηλότατο επίπεδο.

Πρόκειται για Αφρικανούς  ταξιδιώτες που κινούνται προς την Ευρώπη, και οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν συγκεκαλυμμένη παρουσία, αλλά ανήκουν  στους φανατικούς τρομοκράτες , οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν όταν τους δοθεί η σχετική «εντολή» .

Η Γερμανία δεν έχει μέχρι στιγμής εκδώσει ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις για τους πολίτες της  σχετικά με μια πιθανή απειλή της τρομοκρατίας σε ξένους προορισμούς διακοπών, αλλά αυτό είναι πολύ πιθανό  .

Μιλάμε για «επίθεση» στον δυτικό τρόπο ζωής , σε πόλεις, κωμοπόλεις , χωριά , παραλίες , δρόμους , σχολεία, στάδια, που έχουν στόχο την «αλλαγή» του επιπέδου ασφαλείας εκατομμυρίων πολιτών.

Καλό θα ήταν και οι ελληνικές αρχές να ενεργοποιηθούν και έχουν έτοιμα σχέδια για την αντιμετώπιση τυχόν απευκταίων τρομοκρατικών επιθέσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ