Πνευματικά ωφέλιμα

Προσφορά: Ένα μοναδικό βιβλίο για το Άγιον Φως

ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ: Το θαύμα του Μεγάλου Σαββάτου στον Τάφο Του Χριστού!

Ένα μοναδικό βιβλίο για το Άγιο φως.
Το μόνο με ιστορικές αναφορές.
Ένα βιβλίο που λύνει όλες τις απορίες γύρω από το Θαύμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Το pentapostagma.gr φρόντισε για τους αναγνώστες του, εξασφαλίζοντας μια μοναδική προσφορά.

Αγοράστε το τώρα με 30% έκπτωση και από την τιμή των 17 ευρώ,
στην τιμή των 11.9€(συν τα μεταφορικά 6.5€),
αντικαταβολή,
συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Το μοναδικό αυτό βιβλίο κυκλοφορεί σε μία τελείως νέα και εμπλουτισμένη έκδοση, με 70 ιστορικές μαρτυρίες (312 σελ., 220 εικόνες, όλο έγχρωμο, σκληρό εξώφυλλο). Δες παρακάτω την τιμή και τη φόρμα συμπλήρωσης.

ΑΓΙΟΝ-ΦΩΣ-ΕΞΩΦΥΛΛΟ-356x500Η έλευση του Αγίου Φωτός κάθε Μεγάλο Σάββατο στον Τάφο του Ιησού Χριστού είναι το μοναδικό γεγονός στην παγκόσμια ιστορία που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα, επί δύο σχεδόν χιλιετίες. Το βιβλίο «Άγιον Φως» καταγράφει τη μαρτυρία της ιστορίας για το θαυματουργικό αυτό γεγονός καλύπτοντας μια περίοδο δεκατριών αιώνων, από τον 4ο μέχρι τον 16ο αιώνα – με παράλληλη παράθεση 22 μεσαιωνικών χειρογράφων από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου.

Εβδομήντα συγγραφείς του μεσαιωνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων, δεκατέσσερις Γάλλοι, εννέα Άγγλοι, επτά Έλληνες, έξι Γερμανοί, πέντε Άραβες, πέντε Αρμένιοι, τέσσερις Πέρσες, τέσσερις Ιταλοί, τρεις Ρώσοι, τρεις Ισλανδοί, δύο Αιγύπτιοι, δύο Χαλδαίοι, ένας Μολδαβός, ένας Σύρος, ένας Αιθίοπας, ένας Βέλγος, ένας Αυστριακός και ένας Ελβετός, περιγράφουν το μεγαλύτερο θαύμα του χριστιανικού κόσμου: το Άγιον Φως – το Φως της Αναστάσεως του Χριστού – το οποίο κάθε Μεγάλο Σάββατο φανερώνεται στον Τάφο του Θεανθρώπου ως υπενθύμιση και ως επαλήθευση της Αναστάσεώς Του.

Στο βιβλίο περιέχεται επιπλέον και μία ιστορική-αρχαιολογική έρευνα σχετικά με την αρχική μορφή του Τάφου του Χριστού και του βράχου του Γολγοθά, μαζί με μία σειρά αναπαραστάσεων των δύο τοποθεσιών, όπως φαίνονταν το έτος 33 μ.Χ.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί σε εννέα γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ρωσικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, γαλλικά, σέρβικα, ρουμάνικα) και βρίσκεται υπό έκδοση σε άλλες τέσσερις.
Χάρης Κ. Σκαρλακίδης
ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
352σελ.

Αγοράστε το τώρα με 30% έκπτωση και από την τιμή των 17 ευρώ,
στην τιμή των 11.9€(συν τα μεταφορικά 6.5€),
αντικαταβολή,
συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ