Αρχείο

Τουρκία και ΗΠΑ «προετοιμάζουν» σε τουρκικό έδαφος παραστρατιωτικό σώμα Τατάρων με σκοπό να εισβάλει στην Κριμαία !!

Πληροφορίες αξιωματούχων των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών, σύμφωνα με δημοσίευμα, προαναγγέλλουν άκρως επικίνδυνες καταστάσεις στην Κριμαία από πάνοπλο και καλά εκπαιδευμένο παραστρατιωτικό σώμα Τατάρων, που προετοιμάζεται σε τουρκικό έδαφος!

Πρόκειται για ένα κοινό σχέδιο των ΗΠΑ και Τουρκίας με  διπλό στόχο τόσο στην Κριμαία, όσο και το Κοσσυφοπέδιο με την επανεμφάνιση των UCKάδων, σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο: EKTAKTO: Πολεμική κινητοποίηση των Αλβανών UCKάδων στο Κοσσυφοπέδιο. Έρχεται «φωτιά» στα Βαλκάνια που απειλεί και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή , παραστρατιωτική μονάδα Τατάρων της οργάνωσης Majlis,  προετοιμάζεται επισταμένα σε τουρκικό έδαφος  από Τούρκους και άλλους νατοϊκούς εκπαιδευτές.

λήψη

Το τάγμα των Τατάρων της Κριμαίας ονομάζεται "Noman Çelebicihan" και όχι μόνο θα περιπολεί στα σύνορα Ουκρανίας - Κριμαίας, αλλά θα είναι έτοιμο να εισβάλει στην ρωσική  χερσόνησο.

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα «Russian Conversation», ο ηγέτης των Τατάρων Lenur Islyamov δηλώνει ότι η μονάδα του  θα ευρίσκεται στις  παραμεθόριες περιοχές,  προειδοποιώντας  ότι το τάγμα του θα εισβάλει άμεσα στην Κριμαία,  σε περίπτωση που «υπάρξει καταπίεση των Τατάρων της Κριμαίας, και  τότε  το αίμα θα  χυθεί "άφθονο».

original (1)

Οι Τατάροι έχουν  συμφωνήσει ακόμη και με την  ηγεσία της Ουκρανικής Συνοριακής Φρουράς και της  αστυνομίας, με το τάγμα να αναλαμβάνει επίσημα «καθήκοντα» στην περιοχή από τον Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι ρωσικά ΜΜΕ και διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει επισταμένα  ότι "στα σύνορα της Ουκρανίας με την ρωσική Κριμαία ευρίσκεται επίσημα τουρκικός στρατός (με κεκαλυμμένη παρουσία ως  στρατιωτικοί σύμβουλοι) καθώς και άλλα πάνοπλα τάγματα Τατάρων της Κριμαίας για την διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων στην Χερσόνησο αυτή.

Επίσης Τούρκοι εκπαιδευτές εκπαιδεύουν και προετοιμάζουν δυνάμεις στα σύνορα της Ουκρανίας με την  Κριμαία . Οι εκπαιδευτές   της Άγκυρας καλούνται να προετοιμάσουν και να εξοπλίσουν Τατάρους Majlis της Κριμαίας , προκειμένου να δημιουργηθεί μια έμπιστη δύναμη κρούσεως στην περιοχή.

Ο ηγέτης των Τατάρων  Lenur Islyamov σε συνομιλία με ( σύμβουλο του  Ουκρανού  υπουργού  Εσωτερικών) τόνισε ότι οι μαχητές του θέλουν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο στην Κριμαία, και να κάνουν μια πραγματική σφαγή.

Για αυτό και η σπουδή του Ρώσου Προέδρου για την δημιουργία δυνάμεως εθνοφυλακής προχθές, με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου. Το Κρεμλίνο αναμένει "εξελίξεις" και μέσα στην Ρωσία από δυνάμεις αντιφρονούντων,  οι οποίες  "σπονσονάρονται" από την Δύση.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου ταυτόχρονης αποσταθεροποιήσεις των Βαλκανίων , της Κριμαίας καθώς και ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου με σκοπό να κλείσει η «δίοδο» στην ρωσική δύναμη στην Μεσόγειο.

Όποιος νομίζει ότι σε αυτά τα ταυτόχρονα σενάρια που είναι ήδη σε εξέλιξη θα μείνει εκτός η Ελλάδα, πλανάται  πλάνην οικτράν . Τουρκία, Αλβανία και Ουκρανία αποτελούν τα «στηρίγματα» της Νέας Τάξης που έχει σκοπό να επιφέρει το χάος, την απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση και τέλος τον παγκόσμιο πόλεμο.

https://youtu.be/PI_eLh03Tio?t=45

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ