Αρχείο

Σενάρια για πιθανό καταστροφικό mega-σεισμό στον Δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό και την Ρωσία «επεξεργάζεται» το Κρεμλίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες στον δυτικό τύπο  στο Κρεμλίνο υπάρχουν ενδείξεις για πιθανή εκδήλωση mega-σεισμού στην χώρα, οι οποίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Πούτιν να έχει εξουσιοδοτήσει για την άμεση αναδιάταξη των στρατευμάτων στην Ανατολική Στρατιωτική περιοχή (EMD), αναφέρει δημοσίευμα.

Σκοπός του Πούτιν είναι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενός τέτοιου σεναρίου να έχει «αλώβητες» τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα την εκδήλωση μεγάλων  σεισμών και τσουνάμι το οποία ενδεχομένως θα χτυπούσαν την χερσόνησο Καμτσάτκα μέσα «στο επόμενο δεκαπενθήμερο», με κίνδυνο και για την ΒΔ  περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών  του Καναδά, της Αλάσκας , αλλά και του βορειοδυτικού  Ειρηνικού  Ωκεανού.

Σύμφωνα με απόρρητη  έκθεση  Ρώσων επιστημόνων , το ενδεχόμενο αυτό είναι πολύ πιθανό . Για αυτό και η ανώτατη ρωσική στρατιωτική διοίκηση  προέβει σε μία  άνευ προηγουμένου  κίνηση με την μετακίνηση με την μορφή «ασκήσεως» χιλιάδων στρατιωτών για την δημιουργία «προστατευτικών διαδρόμων» .

Στην ουσία έχουμε εφαρμογή σχεδίου  με τίτλο «επείγουσα προειδοποίηση» που απέστειλε στο ρωσικό  Συμβούλιο Ασφαλείας (SC) ο επιστήμονας Mehran Keshe.

pptt1

Η προειδοποίηση  αναφέρει  ότι μετά τον ισχυρό σεισμό 5,8 βαθμών που χτύπησε το Βασίλειο της Τόνγκα έχουμε ενεργοποίηση  των «τεκτονικών πλακών του αποκαλούμενου  κεντρικού  άξονα », που έχει επίδραση στην πλάκες του  Ειρηνικού , ενεργοποιώντας μια "καταστροφική νέα ευθυγράμμιση" σε όλο το πλανήτη.

Ο  Keshe, είναι ο εφευρέτης της  "τεχνολογίας magrav" (Δυτική κωδική ονομασία «Khibiny») που χρησιμοποιείται από την ρωσική Ομοσπονδία ως  «μυστικό όπλο»  για να εξουδετερωθούν  αμερικανικά  πολεμικά πλοία.

Κατά τη χρήση μιας «διαφορετικής πτυχής» της "τεχνολογίας magrav" , συνεχίζει η έκθεση , ο  Keshe τον περασμένο Οκτώβριο (2015) εξέδωσε την πρώτη του προειδοποίηση   σχετικά με την ενδεχόμενη μετακίνηση της πλάκας του Ειρηνικού η οποία θα μεταβάλει τον «κόσμο διαχωρίζοντας με  δύναμη  τις ηπείρους».

Τρεις μήνες μετά την «προειδοποίηση» του  Keshe,  τόσο η χερσόνησο Καμτσάτκα  όσο και η νότια Αλάσκα χτυπήθηκαν από σεισμούς  μεγέθους 7.1 και 7.3,  προκαλώντας τον Πρόεδρο Πούτιν να ξεκινήσει την πρώτη μετακίνηση των στρατευμάτων  του από την  διαφαινόμενη απειλή.

pptt2

Κατά την διάρκεια  της προηγούμενης εβδομάδας, ο Ισημερινός χτυπήθηκε από μεγάλο σεισμό  με αποτέλεσμα  τουλάχιστον 233 νεκρούς, ενώ από σεισμό κτυπήθηκε  και η   Ιαπωνία με τουλάχιστον, 41 είναι νεκρούς , χιλιάδες  αγνοούμενους , ενώ  250.000 έμειναν άστεγοι.

Τις τρομερές δηλώσεις  του επιστήμονα Keshe σχετικά με την πλάκα του Ειρηνικού, επιβεβαιώνει και ο  Αμερικανός επιστήμονας Roger Bilham του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, και υπεύθυνου του Ινστιτούτου  Ερευνών και  Περιβαλλοντικών  Επιστημών  (Cires), ο οποίος χθες προειδοποίησε επίσης ότι «Οι τρέχουσες συνθήκες στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό  μπορεί να προκαλέσουν  τουλάχιστον τέσσερις σεισμούς μεγαλύτερους  από 8,0 της κλίμακας Ρίχτερ  σε μέγεθος, ενώ εάν  αν καθυστερήσει αυτό το ενδεχόμενο , θα έχουμε μεγάλη συσσώρευση «ενέργειας» η οποία θα  προκαλέσει ακόμα  πιο καταστροφικό mega-σεισμό ».

Τότε σε αυτό το απευκταίο σενάριο  την  Βόρεια και την  Νότια Αμερική θα "κτυπήσει  ένα  μέγα τσουνάμι μαζί με  την Ασία σκοτώνοντας 40 εκατομμύρια ανθρώπους".

rree3

Αν και αυτή η έκθεση δεν παρέχει καμία ημερομηνία για κάθε αναμενόμενο σεισμό, τσουνάμι ή έκρηξη του ηφαιστείου να συμβεί καθώς οι πληροφορίες και οι ενδείξεις δεν είναι καθόλου επαρκείς , όλοι ΠΑΝΤΟΥ είναι σε επιφυλακή, αναφέρει το δημοσίευμα .

Στο ίδιο  αναφέρεται ότι οι  δυτικές κυβερνήσεις και οι μυστικές υπηρεσίες τους έχουν αποδοθεί σε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης,  έτσι μη θέτοντας σε συναγερμό τους πολίτες τους για τις πολλές  επερχόμενες καταστροφικές αλλαγές της Γης και τα γεγονότα που έρχονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...