Εκκλησία

Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Μουσουλμάνοι και Εβραίοι, ενωμένοι διαχρονικά κατά των Χριστιανών»

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ

Εμείς οι Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε μιά μεγάλη καρδιά και να την δείχνουμε κάθε φορά που η ανάγκη το καλεί! Να δείχνουμε την μεγάλη μας καρδιά τόσο προς αλλοεθνείς όσο και προς αλλοθρήσκους, όταν αυτοί, ως άνθρωποι, ευρίσκονται κάτω από έεκτακτες συνθήκες.

Κατά τόν δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο ανοίξαμε την αγκαλιά μας για να κρύψωμε στα σπίτια μας και να διασώσωμε από την μανία των Γερμανών τους εν Ελλάδι εγκατεστημένους Εβραίους!

Σήμερα έχουμε ανοίξει καί πάλι την αγκαλιά μας, αλλά και τα σπίτια μας όπως π.χ. στην Ειδομένη, για να συμπαρασταθούμε στα πλήθη των Μουσουλμάνων κυρίως Μεταναστών, οι οποίοι, κυνηγημένοι από τη μοίρα τους, με πολύ επικίνδυνο δε τρόπο, καταφθάνουν ως πρόσφυγες στη Χώρα μας καθημερινώς!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ - ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ!

Χθες 10 Απριλίου η Μητέρα μας Εκκλησία εώρτασε την ιερά μνήμη του αγίου καί ενδόξου ιερομάρτυρος ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Ε΄, Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως. Η μελέτη του μαρτυρικού βίου Του μας δίδει πάρα πολλές αφορμές γιά να ομιλήσουμε και να γράψουμε εναντίον τόσον των Τούρκων, δηλ. των Μουσουλμάνων, όσον καί εναντίον των Εβραίων, δηλ των Σταυρωτών του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού! Αμφότεροι, Μουσουλμάνοι δηλ. καί Εβραίοι, συναντώνται στην δαιμονική μανία τους κατά των Χριστιανών!

Σ' αυτό τό θέμα, λοιπόν, θα ηθέλαμε να αφιερώσουμε το σημερικό σημείωμά μας, επ' ευκαιρία του απαγχονισμού του Μάρτυρος Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε' . Πλήν όμως οι δυνάμεις του Διαβόλου, δηλ. οι άθεοι Εβραιο-Μασσώνοι της Αμερικής και της Ευρώπης, οι οποίοι κυβερνούν σήμερα τόν κόσμο, με τον πρόσφατο αντι-ρατσιστικό Νόμο τους, μας επέβαλαν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΝ! Τί καί αν το Σύνταγμα της Ελλάδος διά του άρθρου 14 παράγρ. 2 ορίζει, ότι «ο Τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και πάν άλλο προληπτικόν μέτρον απαγορεύονται»! Εάν τολμήσουμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τις πράξεις κάποιων εχθρών της Ορθοδοξίας ή της Ελλάδος, αυτοί είναι έτοιμοι, μέ όργανο τον αντιρατσιστικό νόμο τους, να μας οδηγήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί όχι δέ καί σέ ένα κελλί κάποιας φυλακής! Επομένως διά Νόμου μας επέβαλαν ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΝ! Με τον αντιρατσιστικόν Νόμον τους μας ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Έτσι σήμερα, αν και το θέλουμε, δεν θα ομιλήσουμε ούτε εναντίον των Τούρκων, οι οποίοι στις 10 Απριλίου 1821 εκρέμασαν τον άγιο Πατριάρχη της Ορθοδοξίας από την κεντρική πύλη του Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως, ούτε και εεναντίον των Εβραίων της εποχής εκείνης, οι οποίοι «λιθοβολούσαν το πτώμα του Πατριάρχου» κατά τήν ώρα του μαρτυρίου Του, έπειτα δέ από τρείς ημέρες καί πάλιν οι Εβραίοι «αγόρασαν (τό σκήνωμα του Μάρτυρος Αγίου Γρηγορίου ) για 800 γρόσια, και το έσυραν ανά τις οδούς με γιουχαϊσματα και θριαμβικές κραυγές, κατόπιν δε το έρριξαν στον Βόσπορο», σημειώνει ο βιογράφος Του. (Νέος Συναξαριστής, Απρίλιος, Εκδόσεις ΙΝΔΙΚΤΟΣ, σελ. 104)

Αυτά σημειώνει ο Συναξαριστής. Κι εμείς ταπεινά ερωτάμε:

Τι δουλειά είχαν οι Εβραίοι της Κωνσταντινουπόλεως με τον Ορθόδοξο Πατριάρχη Γρηγόριο Ε΄;
Γιατί, αφού ήσαν σε φιλοξενούμενοι σε μια ξένη Χώρα, γιατί, επαναλαμβάνω, συμμετείχον στη διαδικασία του μαρτυρίου ενός Ορθοδόξου Πατριάρχου;

Γιατί έσπευσαν να αγοράσουν το ιερό σκήνωμά Του με το ποσόν των 800 γροσίων;
Γιατί περιέφεραν το σκήνωμα του Αγίου στους δρόμους της Κωνσταντινουπόλεως με γιουχαΐσματα και κραυγές;
Γιατί, τελικά, το έρριξαν στο Βόσπορο;

Τι άραγε θα εκέρδιζαν με όλα αυτά;

Και επειδή είπμαε για χρήματα, μήπως ακόμη και σήμερα το Εβραϊκό χρήμα διοικεί τον κόσμο;
Μήπως ακόμη και στην Ελλάδα μας το Εβραίκό χρήμα χρηματοδοτεί το κίνημα των Ισλαμιστών μεταναστών και των προσφύγων;
Εσείς π.χ.το γνωρίζετε, ότι «το ποσό των 11 δισ. ευρώ διαθέτει ο δισεκατομμυριούχος (σημ. Εβραϊκής καταγωγής) Τζορτζ Σόρος για τη μεταφορά προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα, Δευτέρα (09/11/2015) η ιστοσελίδα hellasforce.com. Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/641136/tzortz-soros-me-ta-lefta-toy-gemizei-aima-to-aigaio#ixzz45RGLEXJY)

Των μεταναστών και των προσφύγων, τους οποίους ενώ εμείς με τόσες θυσίες φιλοξενούμε με αγάπη, εκείνοι, αντιθέτως, μας προκαλούν! Προσβάλλουν π.χ. τα ιερά και τα όσια της φυλής μας! Αποπατούν π.χ. μέσα σε Ορθόδοξο Ναό, εν συνεχεία δε -αυτά τα κοινωνικώς απαράδεκτα πρόσωπα- με τις ακαθαρσίες τους πασαλείφουν τις εικόνες των Αγίων μας!

Θα μπορούσαμε να δώσουμε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και τις απορίες, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Μας το απαγορεύει ο αντιρατσιστικός Νόμος, ο Διαβολικός Νόμος των Κυβερνώντων σήμερα της Ελλάδα μας, οι οποίοι παραμονές των Χριστουγέννων εψήφισαν τον πανάθλιο αυτό νόμο!

Επομένως απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα, παρακαλώ να δώσετε εσείς.
Αίγιον, 11 Απριλίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ