Εθνικά θέματα

Οι λόγοι που δεν θα επιφέρουν τρομοκρατικό χτύπημα οι τζιχαντιστές στην Ελλάδα και αυτό γιατί προετοιμάζουν το χειρότερο

Οι τζιχαντιστές δεν ενεργούν αυτοβούλως. Παίρνουν εντολές από τους παγκοσμίους εξουσιαστές των οποίων είναι πλοκάμι τους στην διαμόρφωση της παγκόσμιας κοινωνίας. Επίσης, επειδή το σχέδιο όλων τους είναι ακρότατα ανθελληνικό, δεν θα πραγματοποιήσουν τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα για κάποιους λόγους.

Ο πλέον οφθαλμοφανής λόγος είναι ότι η Ελλάς αποτελεί πέρασμα των προσφύγων προς την Ευρώπη. Οπότε ένα τρομοκρατικό χτύπημα θα συντελούσε στο να κλείσει το πέρασμα αυτό. Η Ελλάς επιλέχθηκε να είναι πέρασμα και δεν προέκυψε τυχαία. Είναι τεχνητό όλο αυτό που συμβαίνει. Ένα τεχνητό πέρασμα αλλά με «μπουκωμένο φίλτρο» ώστε να μένουν οι συντριπτικά περισσότεροι μετανάστες στην Ελλάδα. Σκοπός των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι να γίνουν οι άρρενες μετανάστες περισσότεροι από τους άρρενες Έλληνες, ειδικά στην Βόρειο Ελλάδα.

Οπότε με ένα τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ελλάδα, η Ελλάς θα αποκτούσε δικαίωμα προστασίας των συνόρων με κάθε μέσο, όχι επειδή θα το ήθελε η κυβέρνηση αλλά επειδή θα την πίεζε ο λαός. (Σκεφθείτε πόσα δικαιώματα απέκτησαν οι ΗΠΑ σ’ όλον τον κόσμο μετά το χτύπημα στους διδύμους πύργους). Σ’ αυτή την περίπτωση η Ελληνική κυβέρνηση θα αναγκαζόταν να παραιτηθεί, παρά να συνεχίσει την ίδια πολιτική, και να προκηρύξει εκλογές. Βεβαίως, θα τις έχανε και τότε το πρόγραμμα αφελληνισμού της Ελλάδος θα διεκόπτετο ή θα ετεροχρονίζετο. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν το θέλουν οι ξένοι. Επιπλέον θα αύξανε την δύναμή της η Χρυσή Αυγή, κάτι που το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα της χώρας και η Ευρώπη ούτε που θέλουν να το σκέφτονται.

Δεν θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα γιατί θα μηδενιστεί αμέσως η προπαγάνδα των ΜΜΕ που τόσο πολύ συντελεί στην διαμόρφωση του τρόπου σκέψεως, άρα και της μη δράσεως, των Ελλήνων. Δεν θα ήταν τόσο αφελείς οι σχεδιαστές του μέλλοντος των Ελλήνων να καταστρέψουν με ένα τρομοκρατικό χτύπημα αυτό που δημιούργησαν τόσα χρόνια και να σταματήσει η υλοποίηση του σχεδίου τους έτσι ξαφνικά. Πρωταρχικός τους σκοπός είναι να εισχωρήσουν οι μουσουλμάνοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και μέχρι να γίνει αυτό δεν πρόκειται οι τζιχαντιστές να κάνουν το παραμικρό. Αν κάποιος μη απόλυτα ελεγχόμενος μουσουλμάνος κάνει κάτι πριν την καθορισμένη ώρα, δεν θα ήταν παράξενο να τον τιμωρήσουν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι.

Έχει μεγάλη σημασία και αποτελεί σημαντικό παράγοντα του σχεδίου τους οι Έλληνες να μην έχουν την αίσθηση του πραγματικού κινδύνου. Πρέπει να αισθάνονται σχετικά ασφαλείς και σίγουροι. Γιατί, σε περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος, ο εμφανής σε όλους πλέον εσωτερικός κίνδυνος θα αποτελέσει κίνητρο ώστε να επέλθει αστραπιαία η σύμπνοια και φιλαλληλία μεταξύ του λαού. Τους πήρε τόσα χρόνια για να τον διαιρέσουν και τον θέλουν διηρημένο μέχρι το τέλος. Ένα τέτοιο χτύπημα θα ένωνε όλους τους Έλληνες εναντίον του επερχομένου κινδύνου και η εθνική ομοψυχία και συμπαράταξη είναι ανεπίτρεπτες στην ελληνική κοινωνία ειδικά τώρα.

Ένα τρομοκρατικό χτύπημα θα επέσυρε συμπόνια προς το έθνος μας από τους ξένους. Θα έλεγαν, μετά από τόσα οικονομικά βάσανα που έχουν οι Έλληνες τώρα έχουν και τους τρομοκράτες. Κάτι το οποίο όχι μόνο δεν το θέλουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, αλλά τουναντίον θέλουν ακριβώς το αντίθετο. Να δημιουργήσουν περισσότερο μίσος των ξένων εναντίον μας. Να πως θα γίνει αυτό. Θα έρθουν και άλλα δεινά στην Ευρώπη λόγω μεταναστών και θα πουν οι Ευρωπαίοι ότι οι Έλληνες φταίνε, διότι είναι ανίκανοι να φυλάξουν τα σύνορά τους. Αν φιλούσαν τα σύνορά τους δεν θα υποφέραμε εμείς. Θα μας μισήσουν κι άλλο οι Ευρωπαίοι.
Για την κατάντια της ευρωπαϊκής οικονομίας φταίει η Ελλάς. Για τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη θα φταίει η Ελλάς. Για τον σκληροπυρηνικό χριστιανισμό στην Ευρώπη θα φταίει η Ελλάς, πάλι, διότι επισήμως είμαστε ορθόδοξοι. (Αυτό είναι η επόμενη «έκπληξη» που ετοιμάζουν πολύ σύντομα εις βάρος της χώρας μας). Και την κάποια στιγμή που θα αποφασίσουν να μας διαλύσουν τελείως, ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα η Ελλάς πλέον στην Ευρώπη, θα λένε όλοι «καλά να πάθουν οι έλληνες που μόνο προβλήματα μας δημιουργούν».

Ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα ενέχει περισσότερα μειονεκτήματα από πλεονεκτήματα για τους παγκόσμιους άρχοντες, οπότε δεν τους συμφέρει. Το χειρότερο που προετοιμάζουν είναι ο γενικός ξεσηκωμός των μεταναστών με κίνητρο τα χρήματα που έχουν οι έλληνες στα σπίτια τους και ότι άλλο επιθυμήσουν. Οι έλληνες δεν έχουν θέση στην Νέα Τάξη.

Χρήστος Μαντζιάρης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...