Αρχείο

20.000 στρατιωτικές στολές για τζιχαντιστές κατασχέθηκαν στην Ισπανία, οι οποίες προορίζονταν για την Ευρώπη!

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατάσχεσε  περίπου 20.000 στρατιωτικές στολές, οι οποίες είναι "αρκετές για να εξοπλίσουν  ένα ολόκληρο στρατό", και οι οποίες  προορίζονταν για ομάδες  τζιχάντ  ενδεχομένως στην Ευρώπη αλλά και αλλού, σύμφωνα με τον διεθνή τύπο.

Οι στολές βρέθηκαν σε τρία εμπορευματοκιβώτια που κατασχέθηκαν στα  λιμάνια της Βαλένθια και του Αλικάντε τον περασμένο μήνα, όταν η αστυνομία έψαχνε για  λαθραία όπλα των  τζιχαντιστών υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Επτά άτομα συνελήφθησαν ως μέλη οργάνωσης  που ξεκίνησε το 2014  με σκοπό την παροχή  υλικοτεχνικής υποστήριξης τόσο για  το Ισλαμικό Κράτος, όσο και  για την  Al-Nusra Front, μια οργάνωση  της Αλ Κάιντα στην Συρία.

«Τα εμπορευματοκιβώτια  που εμπεριείχαν τις στρατιωτικές στολές είχαν δηλωθεί ως« ενδύματα από δεύτερο χέρι », έτσι ώστε να μην εγείρουν υποψίες και να είναι σε θέση να περάσουν από  διαφορετικούς  τελωνειακούς ελέγχους χωρίς καμία δυσκολία», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Με τις  περίπου 20.000 στρατιωτικές στολές και παρελκόμενα , θα ήταν δυνατόν να εξοπλιστεί ένας ολόκληρος στρατός που θα ήταν έτοιμος να εισέλθει στην μάχη σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου», κατέληξε  η ισπανική αστυνομία.

Στόχος είναι η δημιουργία χάους και αναρχίας εντός των ευρωπαϊκών πόλεων. Δεν γνωρίζουμε ποια  «σκοτεινά μυαλά» ευρίσκονται από πίσω από ένα τέτοιο μεγαλεπήβολο σχέδιο , αλλά πρόκειται για «βόμβα» στα θεμέλια της ευρωπαϊκής ιστορίας.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Ο «άξονας του κακού» στα Βαλκάνια που θα αιματοκυλήσει την Ευρώπη,  αναφέραμε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλοι οι αξιωματούχοι μιλάνε σχετικά με την εμφάνιση στην Ευρώπη στρατοπέδων εκπαίδευσης τζιχαντιστών μαχητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ υπάρχουν ανεπίσημα στοιχεία για την εμφάνιση ενός τέτοιου στρατοπέδου στο Βέλγιο, το οποίο θεωρείται και ως η πρωτεύουσα της τζιχάντ στην Ευρώπη , το πρόβλημα παραμένει στα Βαλκάνια.

Για αυτόν τον λόγο , η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτικών αναλυτών θεωρούν ότι, η μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη προέρχεται από την Βοσνία- Ερζεγοβίνη, το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...