Εθνικά θέματα

Το τσουτσέκι της Σλοβακίας ζητά θυσία της Ελλάδας για να γίνει ένα μεγάλο hot spot

Συνεχίζονται οι απίστευτες προκλήσεις από τις χώρες του Βίζεγκραντ, με βασικό ζήτημα τους πρόσφυγες, οι οποίες μάλιστα κλιμακώνονται με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο.

Μιλώντας στη «Hospodarske Noviny», ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας έκανε λόγο για «θυσία» της Ελλάδας στο βωμό της Ευρωπαϊκής
Ένωσης, ενώ απευθυνόμενος προς τον Τσίπρα δήλωσε:

«Αν δεν κάνεις ό,τι μπορείς τότε θα υπάρχει μόνο ένα τεράστιο hotspot και θα λέγεται Ελλάδα».

«Η Ελλάδα επιβίωσε από την κρίση του χρέους. Παρά το ότι τα εμφανή σημάδια συνδέονται απευθείας με την ευρωπαϊκή οικονομική ενίσχυση, επιβίωσαν. Αν κάποιος νομίζει ότι το ελληνικό σήριαλ τελειώνει κάνει λάθος», είπε ο Ρόμπερτ Φίτσο και συνέχισε: «Η Ελλάδα παίρνει τη σκυτάλη στην κρίση και τώρα μπορεί να σπάσει το σβέρκο της με τη προσφυγική κρίση. Είναι η στιγμή που ίσως χρειαστεί η Ελλάδα να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τον Τσίπρα, δήλωσε: «Τσίπρα, αν δεν κάνεις ό,τι μπορείς τότε θα υπάρχει μόνο ένα τεράστιο hotspot και θα λέγεται Ελλάδα. Και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες απολύτως τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα».

tribune.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης