Εθνικά θέματα

Σατανικό σχέδιο «Ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών» για μικροκομματικά & αριστερά!

Το βλέπαμε να εξελίσσεται αλλά δεν το πιστεύαμε ,αλλά δυστυχώς πληθαίνουν τα σημάδια …Απο τη μια μεριά έχουμε μπει σε μια κατάσταση που πλέον τα λεγόμενα Hot-Spots απο σκηνές απο   προσωρινά να γίνονται μόνιμα και όποιος πιστεύει το αντίθετο πλανάται πλάνην οικτρά !

Μόλις χθες η Κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχθεί οτι τα Κέντρα Κράτησης των Λαθρομεταναστών πρέπει να λειτουργήσουν αλλά το σύνολο των πολιτικών που απαρτίζουν τον Σύριζα έχουν αντίθετη άποψη …Αν το εφαρμόσει μένει να το δούμε !

Την ίδια ώρα βουλευτές της κυβέρνησης  τάζουν στους  «κοντινούς “ψηφοφόρους  τους να κάνουν υπομονή γιατί έρχονται προσλήψεις πάνω απο τρεις χιλιάδες κατά άλλους πέντε μαζί με τους έκτακτους της ΕΛ.ΑΣ και του Λ/Σ !

Το οικονομικό επιτελείου προσδοκά στα χρήματα που έρθουν στην Ελλάδα απο την Ε.Ε   υπο την κάλυψη της ανθρωπιστικής βοήθειας …Αλλά δεν υπολογίζει την ζημιά απο τον τουρισμό !

marea_syria-630x400

Όμως το χειρότερο σενάριο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και η ευθύνη του  προέδρου των ΑΝΕΛ θα είναι τεράστια …. Κυβερνητικοί παράγοντες προσπαθούν να μας πούνε  (Μουζάλας) …Ότι η λαθρομετανάστευση  θα λύσει το δημογραφικό μας πρόβλημα !

Με απλά λόγια να θυμίσουμε το νόμο για την απόδοση της Ιθαγένειας που ψήφισε αυτήν εδώ η κυβέρνηση που λέει οτι σε 5 χρόνια όποιος  μένει στην Ελλάδα αυτόματα παίρνει την Ελληνική Ιθαγένεια !

Ο Σύριζα προσδοκά σε 150.000 με 200.000 χιλ νέους έτοιμους ψηφοθόρους  αδιαφορώντας για την Ελλάδα ενώ οι ο γυναικολόγος Μουζάλας δεν μας λέει κάτι πολύ απλό ή δεν το καταλαβαίνει !

Όλοι αυτοί είναι οπαδοί του Ισλάμ  νέοι άνθρωποι κάτω των 35 ετών και μικρά παιδιά μια έτοιμη γενιά και μια ακόμη να ετοιμάζεται …Έμπειροι στο πόλεμο αφού τον έχουν ζήσει  για τουλάχιστον 4 χρόνια!mouzalaslas

Πόσο εύκολα αυτοί θα φανατιστούν από Ιμάμηδες και Μουλάδες του Ισλάμ ;  όταν η κατάσταση θα αρχίσει να ξεφεύγει γιατί η Πρόνοια που δείχνει η Ελλάδα θα τελειώσει γιατί δεν θα υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια …Αλλά δεν βλέπουν λίγο μακρύτερα απο την μύτη τους !

Η ισλαμοποιήση  της Ελλάδος και Ελληνοποίηση των Λαθρομεταναστών θα είναι το τελειωτικό σχέδιο για την μετάλλαξη της Ελλάδας και τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός …Αν και ο Σύριζα προσδοκά σε ψήφους , θα έχει την τύχη του Πασόκ με την ελληνοποίηση των Αλβανών (ΓΑΠ)!

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...