Αρχείο

Ο Rothschild προειδοποιεί την Ρωσία και τον πλανήτη με παγκόσμια οικονομική κατάρρευση!!

Παρέμβαση μεγατόνων απο το "παγκόσμιο αφεντικό" του πλανήτη  την οικογένεια Rothschild πραγματοποιήθηκε,    συνταράσσοντας  για  μια φορά ακόμη τις παγκόσμιες αγορές.

«Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει  να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων», αναφέρει με επιστολή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του κολοσσού RIT και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Capital Partners,  Jacob Rothschild, αναφέρει δημοσίευμα.

Κινούμενοι πάντα στο παρασκήνιο η οικογένεια Rothschild σπάνια βγαίνει από την σκιά . Πολύ δύσκολα οι «συγκεκριμένοι» άνθρωποι της οικογενείας δίνουν συνεντεύξεις ενώ δεν κάνουν δημόσιες δηλώσεις.

Και όχι μόνο επειδή «στα χρήματα αρέσει η σιωπή», αλλά διότι αυτή είναι η μακρά παράδοση της "φυλής" των Rothschild , η οποία μετρά ήδη πάνω από διακόσια χρόνια παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας πίσω από τα παρασκήνια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η απροσδόκητη παρέμβαση , του Jacob Rothschild προσέλκυσε το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου  των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Η οικογένεια  θεωρείται  ως σαφέσταστη  απειλή για την Ρωσία.

«Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν  συσσωρεύσει  ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα. Τώρα θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά λόγω της αύξησης του δολαρίου και της κατάρρευσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Χώρες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Νιγηρία, η Ουκρανία και το Καζακστάν αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες », προειδοποίησε ο Jacob Rothschild. ( Την Ελλάδα προφανώς την έχει σβήσει απο το τεφτέρι του ο συγκεκριμένος Βρυκόλακας).

rotchild

Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι η κρίση αυξάνεται σε όλο τον κόσμο συνεχώς, ενώ η πραγματική κλίμακα της επιβράδυνσης της κινεζικής οικονομίας δεν είναι απολύτως σαφής , η αύξηση του ΑΕΠ στις ΗΠΑ και την ΕΕ είναι απογοητευτική, και μια πιθανή έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αυξήσει υπέρμετρα τον συντελεστή κινδύνου της παγκόσμιας οικονομικής ισορροπίας .

Επιπλέον, η παγκόσμια οικονομία επηρεάζεται αρνητικά από την πολιτική κρίση στην Μέση Ανατολή.

Ακόμη πιο εύγλωττη ήταν η δήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου, από τον Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντέιβιντ Λίπτον .

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με αυξανόμενο κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης. Για να αποφευχθεί η καταστροφή, οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για την τόνωση της ζήτησης, τόνισε ο Lipton .

Πρόκειται για μια άκρως «βαρυσήμαντη» παρέμβαση από τον Οίκο της γνωστής οικογενείας Rothschild, αλλά και από το ΔΝΤ , για τα άμεσα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων.

Πιστεύεται ότι, από τον XIX αιώνα, οι Ρότσιλντ ήταν στην ουσία αυτοί που έλεγχαν και εξακολουθούν να ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος του Πλανήτη .

Επί του παρόντος, η οικογένεια Rothschild, κινείται στο παρασκήνιο σχεδόν ολόκληρου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος , συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), της Τραπέζης της Αγγλίας, καθώς  και μια; σειρά; από εμπορικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της διαβόητης Goldman Sachs).

Στο οικόσημο των Ρότσιλντ υπάρχει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που σε κάνει να αναρωτιέσαι. Δείχνει πέντε βέλη που δεν γνωρίζουμε τι συμβολίζουν. Άλλοι θεωρούν ότι συμβολίζουν τους πέντε γιούς του Mayer Rothschild. Αλλά γιατί βέλη; Οι Ρότσιλντ ποτέ στην ιστορία δεν ήταν πολεμιστές, διότι κανένας από αυτούς δεν είχε υπηρετήσει στο στρατό.

Έχουν σχέση τα βέλη με τους τραπεζίτες και τους εμπόρους; Οι Ρότσιλντ «πολέμησαν», αλλά για τι; Πολλοί εκτιμούν ότι πολέμησαν και πολεμούν  για τον έλεγχο του κόσμου, τι άλλο; Ίσως τα πέντε βέλη, να συμβολίζουν την κυριαρχία τους στις πέντε ηπείρους, που έθεσαν ως στόχο να κατακτήσουν, δημιουργώντας τους οικονομικούς "ιστούς" τους.

Σύμφωνα με την Tatiana Grachev, επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων », το είδωλο των Ρότσιλντ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι, το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία .

Με την βοήθεια του χρήματος και την συνεχή δωροδοκία κατόρθωσαν να θέσουν κάτω από τον έλεγχο τους πολλές κυβερνήσεις και έτσι άδραξαν και την πολιτική εξουσία.

Οι Rothschild θεωρούνται ύποπτοι για εμπλοκή στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, και σε ό, τι συνέβη πρόσφατα στην Ουκρανία. Και για αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη το χθεσινό δημόσιο απροσδόκητο διάβημα του Jacob Rothschild, στο « παγκόσμιο κοινό».

Τον Φεβρουάριο του 2016 , ο επικεφαλής του ρωσικού Επιμελητηρίου Tatania Golikova δήλωσε  στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι το εξωτερικό δημόσιο χρέος της Ρωσίας μειώθηκε κατά 4,4 δισεκατομμύρια από 50 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2015. Το συνολικό εξωτερικό χρέος ( περιλαμβάνει τα δάνεια και τις υποχρεώσεις των ρωσικών εταιρειών.

Το χρέος του μη τραπεζικού τομέα μειώθηκε κατά 9,26 τοις εκατό, σε 340 δισεκατομμύρια δολάρια . Ωστόσο μετά από αυτούς τους δείκτες, όσον αφορά την Ρωσία ανέλαβαν δράση οι Rothschild , χτυπώντας τις τιμές πετρελαίου, ενώ  τώρα ετοιμάζονται να τινάξουν τον πλανήτη «στον αέρα».

Ίσως  για αυτό πολλά ινστιτούτα ομιλούν το τελευταίο  διάστημα για τον επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο και την καταστροφή. Δεν μπορέι κάτι ξέρουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...