Κόσμος

Ξαφνική άσκηση «πρόβα πολέμου» απέναντι στον «στρατό του Μωάμεθ» από τις ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις

Αιφνιδιαστικά όπως άλλωστε το συνηθίζουν οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές  ξεκίνησαν σήμερα  άσκηση, η οποία  εκτυλίσσεται σε περιοχές στα χωριά Τότσκοε , Πεσότσναε και Σέλτσι, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Σε αυτή συμμετέχουν περίπου 30 χιλιάδες στρατιώτες, σχεδόν τέσσερις χιλιάδες οπλικά συστήματα και στρατιωτικός  εξοπλισμός , καθώς και περισσότερα από 100 μαχητικά αεροσκάφη όλων των τύπων .

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε κόκκινο συναγερμό ουσιαστικά σε μια  ολόκληρη αερομεταφερόμενη στρατιά , με σκοπό το έλεγχο ετοιμότητας μάχης των  αερομεταφερόμενων στρατευμάτων σήμερα  την Τρίτη, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου και πληροφοριών του Υπουργείου.

Τα σενάρια που εκτελούνται  από τις δυνάμεις αυτές  αφορούν δραστηριότητες  επαλήθευσης και αξιολόγησης των δυνατοτήτων των  Αερομεταφερόμενων δυνάμεων , έλεγχο  του συστήματος  εντολών μεταξύ των μονάδων , καθώς και την μεταφορά τους με την  ευρεία χρήση επιχειρησιακών-τακτικών αεροσκαφών.», κατέληξε η ανακοίνωση .

Τα ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη που ομοιάζουν με ιπτάμενα   «θηρία»  θα εκτελέσουν  το έργο της αεροπορικής μεταφοράς  των στρατευμάτων .Ενώ βομβαρδιστικά αεροσκάφη θα εκτελούν  αποστολές βομβαρδισμού  στην περιοχή του χωριού Totskoe.

rusia

Τα στρατιωτικά  μεταγωγικά αεροσκάφη  του στρατού θα πραγματοποιούν  ρίψεις χιλιάδων αλεξιπτωτιστών και οπλικών συστημάτων στις περιοχές   Totskoe, Sandy, και στο  αεροδρόμιο Klokovo με την χρήση  αεροσκαφών και ελικοπτέρων .

Η συμμετοχή εντελώς αιφνιδιαστικά 30.000 πάνοπλων Ρώσων αλεξιπτωτιστών , οι οποίοι αποτελούν την ελίτ του ρωσικού στρατού και πάνω από 3.800 συστημάτων  στρατιωτικού εξοπλισμού καθώς και 100 αεροσκαφών,  αποτελούν σαφώς προετοιμασία για «απόβαση» από αέρος  στην Συρία εάν και εφόσον απαιτηθεί.

Στην φάση στην οποία ευρίσκεται η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου , με την Τουρκία παρότι «φλέγεται» από βόμβες " τρομοκρατών",  να επιθυμεί μαζί με την Σ.Αραβία να εισβάλει στην Συρία , όλα είναι πιθανά .

Η Μόσχα όμως δεν αστειεύεται σε καμία περίπτωση και σε περίπτωση οποιασδήποτε προσπάθειας εισβολής  θα επέμβει δυναμικά στην Συρία.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο (Ιδού τι ετοιμάζουν! Ο «στρατός του Μωάμεθ» έτοιμος να κατακτήσει την Ευρώπη ), είχαμε αναφέρει ότι στην  Σαουδική Αραβία ολοκληρώθηκε  μια τεραστίων διαστάσεων  διακλαδική άσκηση διάρκειας τριών εβδομάδων ,με την συμμετοχή 200.000 χιλιάδων στρατιωτών από όλες τις μουσουλμανικές χώρες , συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας.

Σε αυτήν την δύναμη «απευθύνεται»  προσωπικά ο Πούτιν προειδοποιώντας ότι θα σαρώσει τα πάντα σε περίπτωση που κινηθεί στην Συρία,  ο αποκαλούμενος « Στρατός του Μωάμεθ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...