Αρχείο

Μεγάλη απήχηση είχαν στην Ρωσία οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου για τους μετανάστες στην Ελλάδα

Ευρεία απήχηση είχαν  τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ρωσία οι δηλώσεις του  Μητροπολίτη Καλαβρύτων κκ. Αμβροσίου  σχετικά με το μέγα πρόβλημα της παράνομης  μετανάστευσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«"Όχι! Δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε  στη χώρα μας μετανάστες,  διότι είναι πολλοί στον αριθμό , είναι βίαιοι ισλαμιστές οι οποίοι  αποστέλλονται στη χώρα μας για να το εκμεταλλευτούν και να αλλάξουν  την ταυτότητά της!

Εμείς τους λυπόμαστε  και δεχόμαστε να τους θρέψουμε  , να τους ντύσουμε ,να τους παρέχουμε  προστασία, και ούτω καθεξής, αλλά δεν είμαστε  σε θέση να τους επιτρέψουμε να παραμείνουν στην Ελλάδα σε μόνιμη βάση! ...

Δεν θέλουμε να υποκύψουμε  στα άνομα σχέδια των ισχυρών που θέλουν να διαλύσουν τη χώρα μας!  Οι Ευρωπαίοι αρνούνται να δεχτούν μετανάστες στις χώρες τους!  Οι Αυστριακοί έκλεισαν τα σύνορα. Οι Γερμανοί επαναστάτησαν. Τα Βαλκανικά κράτη έκλεισαν  τα σύνορά τους με  «κλειδαριά». Οι Τούρκοι χωρίς αντίρρηση "χρεώνονται"  όλο αυτό το σχέδιο με την αποστολή  μεταναστών στα ελληνικά νησιά!  Δεν θέλουμε οι Ευρωπαίοι να μας δώσουν τίποτα ως  αποζημίωση για την στέγαση των προσφύγων!» ... δηλώνει ο ίδιος.

«Δεν θα δεχθούμε  μετανάστες στην Πελοπόννησο! Έχουμε διατηρήσει εδώ και εκατοντάδες χρόνια την ακεραιότητα και την καθαρότητα της εθνικής μας κυριαρχίας! Την προστασία της Ορθόδοξης Πίστης και της  Παράδοση μας! Την προστασία της γλώσσας μας  και του πολιτισμού μας! Οι μετανάστες αυτού του είδους δεν έχουν καμία θέση στη χώρα μας!», κατέληξε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Στην συνέχεια  ο Μητροπολίτης  δήλωσε σχετικά με  περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ειδομένη.

«Ακούσατε τι συνέβη χθες; Στη βόρεια Ελλάδα, οι πρόσφυγες αρνήθηκαν να δεχθούν  φαγητό που παρέχεται από τον Ερυθρό Σταυρό, μόνο και μόνο επειδή στα κουτιά είχαν απέξω το σημάδι του σταυρού! Όχι μόνο δεν  το δέχθηκαν , αλλά σε έναν παροξυσμό  φώναξαν : « χαλάλ», δηλαδή είναι βρώμικα! Το κακό, για αυτούς  προέρχονταν  από  την παρουσία του σταυρού  που ήταν ζωγραφισμένος πάνω στο κουτί !!!».

Η  φωνή του Μητροπολίτη για  την κατάσταση στην χώρα μας είναι μια « κραυγή αγωνίας» για το μέλλον της Ελλάδας μας  . Τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε κατά την παρουσία τους εδώ , διότι το οφείλουμε στην ιστορία μας και στην θρησκεία μας.

Αλλά θα τους «βοηθήσουμε» επίσης να αναχωρήσουν από εδώ και να μεταβούν για την  κεντρική Ευρώπη, χώρο τελικού προορισμού τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ