Αρχείο

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Σκοπιανός πρώην αξιωματούχος «προειδοποιεί» για θερμό καλοκαίρι λόγω του σχεδίου «3000» στα Βαλκάνια και την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

"Φωτιά"  μεγάλη θα ανάψει στα Βαλκάνια και την Ελλάδα λίαν συντόμως λόγω ύπαρξης σχεδίου των χωρών του Κόλπου που θέλουν να ¨εισβάλουν" μέσω  του Ισλάμ  στην Ευρώπη.

Ο  πρώην Σκοπιανός  αξιωματούχος και  καθηγητής  σε θέματα ασφαλείας του Πανεπιστημίου των Σκοπίων Ιβάν Μπαμπανόβσκι δηλώνει προειδοποιώντας  για τα επερχόμενα:
«Το Κοσσυφοπέδιο, η Βοσνία και η Αλβανία θα είναι οι «χώρες» που θα γίνουν τα πρώτα ισλαμικά κράτη  στην Ευρώπη, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Το Ισλαμικό  Χαλιφάτο  αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζει να θέσει  σε ισχύ  τα νέα  επιχειρησιακά σχέδια του με νέες τρομοκρατικές πράξεις  σε όλη την Ευρώπη, στον Καύκασο και στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, καθώς και στην Κίνα, όπου διαβιούν χιλιάδες  μουσουλμάνοι ( Ουιγούροι). Ένας μεγάλος αριθμός «τρομοκρατικών πυρήνων» του ISIS έχει ήδη  διεισδύσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με επιτυχία τονίζει  ο ίδιος.

"Η πιο σταθερή και οργανωμένη υποστήριξη των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα και άλλων ριζοσπαστικών ισλαμικών ομάδων στο Ιράκ και τη Συρία, τώρα θα μεταφερθεί  σε Αλβανία, Βοσνία, Sandžak (νότια περιοχή της Σερβίας),  Κοσσυφοπέδιο, καθώς και στην ΠΓΔΜ.

Τα  σύνορα μεταξύ των κρατών αυτών είναι « διάτρητα» από άποψη ασφαλείας και εύκολα μπορούν να τα  διαπεράσουν. Επίσης  τελωνεία και  συνοριακές υπηρεσίες δεν είναι οργανωμένες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα  και είναι σχεδόν διαλυμένες" συνεχίζει ο Σκοπιανός καθηγητής που γνωρίζει πολλά  .

«Όλες αυτές οι  μικρές σε μέγεθος βαλκανικές χώρες δεν διαθέτουν το απαραίτητα τεχνικά κατηρτισμένο προσωπικό, δεν έχουν επίσης  το απαραίτητο  υλικό προκειμένου να αντιμετωπίσουν  με επιτυχία τους αραβικών καταβολών ριζοσπάστες  μουσουλμάνους τρομοκράτες, τους  οποίους «προπονούσαν" εδώ και καιρό οι ΗΠΑ και το  ΝΑΤΟ.

Иван-Бобановски

Τα Βαλκάνια είναι  ένας παράδεισος για τους τρομοκράτες οι οποίοι θα σχεδιάζουν επιθέσεις για όπου θελήσουν . Το βασικό πρόγραμμα στόχος  που υλοποιείται τώρα έχει την ονομασία «ΕΞΟΔΟΣ », και αφορά την  μεταφορά  εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική στην ΕΕ. Υλοποιώντας αυτό το σχέδιο , οι  μυστικές  υπηρεσίες των Αραβικών Κρατών θα ζητήσουν  από τους κατά τόπους "αντιπροσώπους τους", να κάνουν το ίδιο (όπως γίνεται στην Τουρκία) , σε Ελλάδα, και  Ισραήλ. Σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική αυξάνεται η άνοδο και η δημοτικότητα της ακροδεξιάς, ο ρατσισμός , η ξενοφοβία , η ισλαμοφοβία  και τα  φασιστικά κινήματα. Και αυτός είναι ο στόχος της  Αλ-Κάιντα, η απόλυτη  ριζοσπαστικοποίηση της  Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά. Οι αντάρτες  του χαλιφάτου  μπορεί να  καταστράφηκαν από τις ρωσικές  βόμβες στην Συρία ,  η ιδεολογία όμως του ριζοσπαστικού Ισλάμ συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ευημερεί», τονίζει ο Σκοπιανός  πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών.

«Η Ρωσία και οι σύμμαχοί της θα πρέπει να παρέμβουν  στον αγώνα κατά της διεθνιστικής ισλαμικής  τρομοκρατίας , τόσο για την προστασία των χριστιανών στα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή, καθώς και για την προστασία των συνόρων των χωρών  και των πολιτών.

Τα σχέδια «Βαλκάνια 2020» και «3000», τα οποία είχε  δημιουργήσει ο Αλ-Ζαουάχρι,  επικεφαλής της Αλ-Κάιντα, αφορούν τον εξισλαμισμό της Ευρώπης έως το 2020 , ενώ για τα Βαλκάνια εφαρμόζεται  το σχέδιο  «3000».

Με την λήξη  της προθεσμίας των σχεδίων αυτών θα έχει  εξισλαμιστεί μια τεράστια περιοχή του κόσμου, από την Πορτογαλία ως τα Ουράλια και στις Ηνωμένες Πολιτείες και Βλαδιβοστόκ.

Τα  Βαλκάνια, θα αποτελέσουν το «αεροπλανοφόρο», από το οποίο θα «διαχυθεί» το ριζοσπαστικό  Ισλάμ στην Ευρώπη», κατέληξε ο  Ιβάν Μπαμπανόβσκι Καθηγητής  σε θέματα ασφαλείας και πρώην στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της ΠΓΔΜ.

Έτσι εξηγούνται οι «επεμβάσεις» του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, ειδικά σε Βοσνία (1995) και Κοσσυφοπέδιο (1999)  με τις οποίες διαλύθηκε η πρώην Γιουγκοσλαβία.  Ο απώτερος στόχος των επεμβάσεων  αυτών ήταν να δημιουργηθεί η «βάση της Αλ –Κάιντα» στην περιοχή αυτή για  να «επελάσει» στην συνέχεια το ακραίο Ισλάμ.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο  (Εντατική «προετοιμασία» των χωρών του ορθόδοξου άξονα ενόψει «εξελίξεων» στην Ευρώπη), είχαμε τονίσει ότι η  Μόσχα εδώ και μεγάλο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες ,   «επεξεργάζεται» σχέδιο για την δημιουργία ενός ορθόδοξου άξονα, ο οποίος θα περιλαμβάνει χώρες οι οποίες μπορούν αν υποστηρίξουν σθεναρά αυτό το «σχέδιο».

Το όλο απόρρητο « σχέδιο» με έμπνευση από το δημοφιλές στην Ρωσία ,  «Βυζάντιο»,  διαθέτει ένα ισχυρό πολιτικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό, και στρατιωτικό υπόβαθρο. Συμμετέχουν ως « υποψήφιες» δε σε αυτό η Σερβία, η Ελλάδα, η Αρμενία, η Κύπρος , η Λευκορωσία και κάτω υπό αυστηρές προϋποθέσεις η Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ