Αρχείο

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας (βίντεο)

Σε  προ διμήνου άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Ολόκληρη η συνέντευξη του πρώην ΑΓΕΣ Στρατηγού Φ. Φραγκούλη σε ρωσικό ΜΜΕ: Οι Τούρκοι θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος, είχαμε παρουσιάσει πρώτοι τις σοβαρές επισημάνσεις του  πρώην Αρχηγού του Στρατού  για τους εθνικούς κινδύνους που εγκυμονούν για την Ελλάδα, μιλώντας ο ίδιος σε ρωσική εφημερίδα.

Στην ίδια αυτήν συνέντευξη του ο πρώην ΑΓΕΣ είχε δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι «Οι Τούρκοι θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος, αυτός είναι άλλωστε  ο κύριος στόχος τους. Το γεγονός είναι ότι, ο Μουσταφά Κεμάλ και το τουρκικό κοινοβούλιο το 1923,  ενέκριναν την έννοια του  «εθνικού  όρκου» ή «εθνικού συμφώνου», στα τουρκικά ονομάζεται «Misaki mili». Αυτό το σύμφωνο προβλέπει την επιστροφή υπό την εποπτεία της Τουρκίας την  βόρεια Ελλάδα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την  Κύπρο,  και να γίνει ανακατανομή των θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο Πέλαγος. Στην πραγματικότητα, η Τουρκία επιδιώκει να αποκαταστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αυτή είναι η βάση της συνεχούς αστάθειας και των προκλήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος.»

Οι επισημάνσεις αυτές αποτελούν "βόμβες¨για το υπάρχον πολιτικό σύστημα που δεν δείχνει να κατανοεί τι ακριβώς διακυβεύεται αυτήν την στιγμή στην πατρίδα μας.  

Σε χθεσινή  ραδιοφωνική εκπομπή του, «ξανακτύπησε» ο Στρατηγός, μιλώντας  έξω από τα «δόντια» για την προσπάθεια αλλοίωσης της ελληνικότητας της Μακεδονίας,  για την αθρόα εισβολή μεταναστών στην χώρα, και φυσικά για την  άφιξη Τούρκων αστυνομικών/πρακτόρων που θα αλωνίζουν στα ελληνικά νησιά .

Ο κ. Φ.Φραγκούλης τόνισε ότι η Ελλάδα ευρίσκεται  σε έναν   μεγάλο , επικίνδυνο και ολισθηρό δρόμο της εθνικής ταπείνωσης και  ακρωτηριασμού εθνικού εδάφους.  Ο ίδιος κατηγόρησε  χωρίς να κατονομάσει, (δεν χρειάζεται» άλλωστε) την ύπαρξη εθνομηδενιστών εντός της χώρας , οι οποίοι προπαγανδίζουν την υποδούλωση της χώρας και την παράδοση της στους βαρβάρους.

Μίλησε επίσης και για στελέχη της νυν κυβέρνησης οι οποίοι με πράξεις και παραλείψεις τους οδηγούν την χώρα όχι μόνο στο γκρεμό αλλά στον ολοκληρωτικό αφανισμό. Ο ίδιος,  όντως κάποια στιγμή της ομιλίας του  ήρθε σε έντονη ψυχολογική φόρτιση, και μίλησε για τα όσια και ιερά όλων αυτών που έδωσαν την  ζωή τους για την Μακεδονία και την Ελλάδα , περνώντας το έθνος μας δια πυρός και σιδήρου.

Οι δηλώσεις ενός πρώην αξιωματικού  και ειδικά του Στρατηγού ε.α κ. Φράγκου Φραγκούλη , έχουν μεγάλη βαρύνουσα σημασία, και  εξεγείρουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών , οι οποίοι σε συντριπτικό ποσοστό, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις εκτιμούν την έννομη παρουσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

ekdilosi-gia-Maniatissa

Όλα αυτά είναι γνωστά , η ουσία είναι ότι η  πατρίδα μας ευρίσκεται  σε τεράστιο κίνδυνο με την εφαρμογή του  σχεδίου  « Ιμπραήμ» (άρθρο με τίτλο "Το σχέδιο «Ιμπραήμ» στην πλήρη εξέλιξη του αυτή την στιγμή στην Πατρίδα μας"),   το οποίο εφαρμόζεται κατά γράμμα από το 2007 και έχει ως στόχο  αυτό ακριβώς που επιθυμούσε ο Αιγύπτιος στρατάρχης Ιμπραήμ για την Πελοπόννησο.

Την εξόντωση δηλαδή  των ελληνικών επαναστατικών  δυνάμεων και την μετακίνηση χιλιάδων μουσουλμάνων με σκοπό να εποικιστεί η περιοχή και να εξαφανιστεί η ράτσα των Ελλήνων.

Ότι και να κάνουν όμως ο «μεγάλος» πόλεμος που έρχεται με φόρα ,  και θα «σώσει» την πατρίδα μας από τα νύχια των «βρυκολάκων» που μαζεύτηκαν γύρω από αυτήν, με σκοπό να την «κατασπαράξουν».

Η Παναγιά δεν θα αφήσει να χαθούμε ότι και να γίνει για αυτό και εμείς θα πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας , προσευχόμενοι και ταπεινοί.

https://youtu.be/1Js0PRbT4KM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ