Αρχείο

Φωτογραφία της Μέρκελ με τον ισλαμιστή βομβιστή των Βρυξελλών; Ετοιμάζουν αστικό πόλεμο εντός της Ευρώπης

«Βουίζει» το διαδίκτυο από την εμφάνιση  παλαιότερης φωτογραφίας της Γερμανίδας Καγκελαρίου Α.Μέρκελ , στην οποία  απεικονίζεται η ίδια με έναν « πρόσφυγα» ο οποίος συμμετείχε πριν λίγες ημέρες στην τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες .

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το Σεπτέμβριο του 2015  σε ένα στρατόπεδο για τους μετανάστες στο Βερολίνο, αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα Lenta.ru.

Την ημέρα εκείνη, η Μέρκελ έβγαλε μια selfie με έναν νεαρό άνδρα που, που σύμφωνα με τους χρήστες στο διαδίκτυο , είναι ο Nadzhima Lashraui , ένας εκ των τρομοκρατών αυτοκτονίας που σκόρπισε τον θάνατο σε δεκάδες  ανυποψίαστα άτομα στο αεροδρόμιο και στο μετρό των   Βρυξελλών.

Η Βελγική αστυνομία έχει  διανείμει την φωτογραφία του  Lashraui στις 25 Μαρτίου , αμέσως μετά όταν έγινε γνωστό ότι ο ίδιος είχε τοποθετήσει  βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ως αποτέλεσμα των εκρήξεων που συγκλόνισαν την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη  στις 22 Μαρτίου στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, σκοτώθηκαν 31 άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 300.  Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβε η οργάνωση « ισλαμικός στρατός».

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα. «Κάποιοι» από τις χώρες του περσικού Κόλπου πάντως «μετακίνησαν» εκατομμύρια ανθρώπους προς την Ευρώπη με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής.

Την ίδια στιγμή « φύτευαν» ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους «εκπαιδευμένους»  εγκληματίες με σκοπό να διασπείρουν το πανικό και το χάος .

Σε αυτό το παιχνίδι , σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχουν ενεργά και οι Τούρκοι οι οποίοι « διευκολύνουν» την απόβαση εκατομμυρίων μουσουλμάνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές το επόμενο στάδιο θα είναι εξεγέρσεις «μουσουλμανικών θυλάκων» εντός  των ευρωπαϊκών πόλεων , όπως αυτή που είχε λάβει στο Παρίσι πριν μερικά χρόνια και κράτησε για αρκετές εβδομάδες.

Τώρα θα έχουμε , σύμφωνα με τους ειδικούς , «αστικό πόλεμο» με τα όπλα να προμηθεύονται από τους Σαουδάραβες και τους Καταριανούς δια μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη και στους μετανάστες .

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο: «Σπόνσορας» της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη, η Τουρκία;, είχαμε αναφέρει ότι εκατοντάδες Τουρκικές επαναληπτικές καραμπίνες με προορισμό το Βέλγιο κατασχέθηκαν στην Τεργέστη!!

Η σύλληψη εμπλέκει και την Ελλάδα και συνδέεται με την πρόσφατη κατάσχεση των ίδιων όπλων στην Κρήτη. Επίσης τουρκικό πλοίο με   χιλιάδες επαναληπτικές καραμπίνες  χωρίς άδεια,  συνελήφθη πριν ένα μήνα και στην Σουηδία.

Με τόσες χιλιάδες επαναληπτικές καραμπίνες, οι φήμες ότι οι Ευρωπαίοι το έχουν ρίξει στο κυνήγι Πάπιας κρίνονται ως ανακριβείς.

Τόσες χιλιάδες όπλα προορίζονται για να αιματοκυλίσουν την ήπειρο μας , αυτό είναι κάτι παραπάνω από προφανές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ