Εθνικά θέματα

ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Ξαφνικά, μετά τη δήλωση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία” σε συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Τρίτης στο ΣΚΑΪ, ξέσπασε κυβερνητική κρίση. Ο κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης, Πάνος Καμμένος ζήτησε επιμόνως την παραίτηση του Υπουργού από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε συνάντηση που είχε μαζί του το πρωί της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2016.

Η “Εξόδιος Ακολουθία” του Πάνου Καμμένου.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε γράψει πως ο Πάνος Καμμένος ζει τον προσωπικό του μύθο από την καρέκλα του Υπουργού Εθνικής Αμύνης. Και του έχουμε αποδώσει τεράστιες ευθύνες για τα διαπραττόμενα πολιτικά εγκλήματά του κατά του Έθνους των Ελλήνων. Γιατί, με τα τσιτάτα του πως δηλαδή, θα υπερασπισθεί από τη Βουλή των Ελλήνων τη μη παραβίαση των “κόκκινων” γραμμών που οριοθετούσε για τα Εθνικά θέματα, υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών και αποτέλεσε το δεκανίκι της “πρώτης αριστερής” κυβέρνησης. Όμως, στην πορεία συνομολόγησε σε όλα ανοσιουργήματα που νομοθέτησαν “οι αριστεροί σύντροφοί του” στο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Πατρίδος. Γι΄ αυτό τον θεωρούμε υπεύθυνο, αυτόν και τους εναπομείναντες όμοιούς του στο κόμμα των “Εξαρτημένων Ελλήνων” για το σημερινό

κατάντημα της Ελλάδος μας.

Ωστόσο, βλέποντας πως αυτή η συμπόρευση με τα σταλινικά απολιθώματα, που διαλύουν την Πατρίδα και ξεθεμελιώνουν τη Θρησκεία και την Παιδεία, τον έχει καταστήσει “κόκκινο πανί” στον ελληνικό λαό που φαντάζει ως μαινόμενος ταύρος απέναντί του, και από τη στιγμή που διαπιστώνει πως σε προσεχείς εκλογές δεν θα βρει ούτε την ψήφο του, αποφάσισε να το παίξει νταής.

Μας το παίζει “μάγκας” και αντράκι πως, θα αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση εάν δεν παραιτηθεί ο Μουζάλας, γιατί τάχατες του εθίγησαν οι Εθνικές του ευαίσθητες χορδές. Ποιον τελικά κοροϊδεύει ο Πάνος Καμμένος; Στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο ο Μουζάλας αποκαλεί τα Σκόπια ως “Μακεδονία”; Ρώτησε τον Πρωθυπουργό εάν τον ενοχλεί το να αποκαλούνται τα Σκόπια, “Μακεδονία”;

Ας αφήσει λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος τους λεονταρισμούς του και τις ψευτομαγκιές του, γιατί εδώ και λίγες ημέρες προετοίμαζε την “Εξόδιο Ακολουθία του”, προκειμένου να σώσει ότι μπορεί να περισώσει την ύστατη ετούτη ώρα.

Εμείς πάντως, του διαμηνύουμε πως ο ίδιος και το κόμμα των “Εξαρτημένων Ελλήνων” μπήκε ήδη στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, η οποία θα είναι πολύ σκληρή μαζί του και όχι μόνο αυτή…

Οι διεθνιστές του “Ποταμιού”.

Το “Ποτάμι” είναι σε όλους γνωστό πως πνέει τα λοίσθια. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να δουν ξανά Βουλή. Ο λαός μας τους γυρίζει μεγαλοπρεπέστατα την πλάτη. Ο πόλεμος μεταξύ των διεθνιστών βο(υ)λευτών αυτού του πολιτικού μορφώματος έχει ήδη ξεκινήσει. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Γενικών Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών επί Υπουργίας, του ανθρώπου των Αγορών, Γιάννη Στουρνάρα και σήμερα Βουλευτής του “Ποταμιού” Χάρης Θεοχάρης, τράβηξε πρώτος το νήμα αποξήλωσης του “Ποταμίσιου” πουλόβερ, από τη στιγμή που ανοικτά φλερτάρει με τη ΝΔ.

Παρά ταύτα, τους δίνεται η χρυσή ευκαιρία να διασφαλίσουν τη συνοχή του κόμματός τους, αντικαθιστώντας στη συγκυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. Σε αυτή την περίπτωση ο “αντάρτης” Θεοχάρης θα γίνει Υπουργός και θα αφήσει τα καουμποϋλίκια. Από την άλλη μεριά “Ποτάμι” και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ιδιαίτερες ιδεολογικές αποκλείσεις. Θα έλεγα πως δεν έχουν καν ιδεολογία, από τη στιγμή που τους ενώνει ο Διεθνισμός.

Γι΄ αυτό και για το θέμα Μουζάλα, άπλωσαν με τη δήλωσή τους, τριχιά συνεργασίας προς το ΣΥΡΙΖΑ: “Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς. Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε…”.

Όπως, διαπιστώνεται λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει να συνεχίζει να “δολοφονεί” την Ελλάδα, δε διστάζει να χρησιμοποιεί ένα Εθνικό θέμα ως ανάχωμα των σχεδίων του…

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Με ανακοίνωσή της το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Μουζάλα πως διέπραξε μεγάλο ατόπημα να αποκαλέσει την ΠΓΔΜ “Μακεδονία” γιατί έτσι ενίσχυσε την επιχειρηματολογία της γείτονος χώρας στην εν γένει πολιτική της στη διεκδίκηση του ονόματος. Τον καλεί δε, να παραιτηθεί σημειώνοντας ότι το λάθος του Υπουργού δεν καλύπτεται με εκ των υστέρων διευκρινήσεις, εξηγήσεις ή δικαιολογίες, ειδικά τη στιγμή που η κατάσταση στην Ειδομένη και η προσφυγική κρίση αγγίζουν πλέον και τις σχέσεις μας με τα Σκόπια…

Θα μπορούσαμε να χαιρετίσουμε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν το κάνουμε γιατί τη θεωρούμε εξόχως υποκριτική.

Γιατί, θα θέλαμε να θυμίσουμε στο νεοεκλεγέντα Πρόεδρό της πως, το κόμμα της ΝΔ πρώτο συνέργησε στο να λέγεται το κρατίδιο των Σκοπίων “Μακεδονία”, από τη στιγμή που αποδέχτηκε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου τα τετελεσμένα γεγονότα των συναντήσεων με το επιτετραμμένο γεράκι των ΗΠΑ και αντιπρόσωπο του ΟΗΕ για τη διαφορά του ονόματος της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα, Μάθιου Νίμιτς…

Ο Σαμαράς έριξε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη Siemens.

Ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993 – στην οποία ήταν Υπουργός Εξωτερικών - γιατί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπονόμευσε την ονομασία των Σκοπίων για χάρη των ΗΠΑ, παρ΄ ότι υπήρχε ένα καλό διεθνές κλίμα.

Για τον κ. Σαμαρά, ποιο ήταν το καλό διεθνές κλίμα, από τη στιγμή που η σημερινή ΕΕ, τότε ΕΟΚ, υιοθέτησε στις 16 Δεκεμβρίου 1991 με διακήρυξή της, την αποδοχή της χρήσης του όρου “Μακεδονία” στην ονομασία του νεοσύστατου κρατιδίου της “Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας” (Ιανουάριος 1991).

Αλλά ο Αντώνης Σαμαράς δεν έριξε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη το “βρώμικο ΄93” για την ονομασία των Σκοπίων. Την έριξε, όπως πολλάκις έχουμε αποδείξει με ατράνταχτα και αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που έχουμε δημοσιεύσει, για να καρπωθεί η Siemensτο τεράστιο έργο της εποχής εκείνης, της ψηφιακοποίησης δηλαδή του ΟΤΕ. Για την οποία ανάθεση αντιδρούσε ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Και για την οποία υπόθεση, κατηγορούνται σήμερα 64 επιφανή στελέχη του ΟΤΕ και της Siemens, στην εξ αναβολής δίκη που ελπίζουμε να ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου.

Πρώτος ο Σαμαράς αποδέχθηκε τον όρο “Μακεδονία”.

Ωστόσο, σήμερα για άλλη μια φορά θα ξεκαρφώσουμε τον Αντώνη Σαμαρά για τον ύποπτο ρόλο του στο όλο θέμα που επί δεκαετίες ταλανίζει την Πατρίδα μας. Πιο συγκεκριμένα:

Στις 2 Δεκεμβρίου 1991 ο Σαμαράς παραβρέθηκε στη Σύνοδο Κορυφής που εξέταζε “τις ρυθμίσεις που ισχύουν για την εισαγωγή προϊόντων προέλευσης από τις Δημοκρατίες Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Κροατίας, Μακεδονίας και Σλοβενίας”. Η απόφαση του συμβουλίου καταγράφηκε ως επίσημο ντοκουμέντο, το 3567/91. Ήταν το πρώτο έγγραφο πρακτικής αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία, που έγινε παρουσία του Σαμαρά.

kammenos404Επίλογος.

Για να είσαι λοιπόν, αξιόπιστος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πρέπει πρώτα να αποπέμψεις από τη ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά και ακολούθως να σηκώνεις πατριωτικές κορόνες για το θεαθήναι. Όπως άλλωστε και ο καλός θεατρίνος της πολιτικής, Πάνος Καμμένος…

apostoloupanos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ