Αρχείο

«Ετοιμάζουν» νέους «τζιχαντιστές» στην Ελλάδα για να σκοτώσουν "άπιστους" χριστιανούς και μουσουλμάνους

Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο  βρέθηκε ως γνωστόν  σε  πακιστανικό  τζαμί  που βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής ιμάμης, ο οποίος  καλεί για Τζιχαντ ( ιερό πόλεμο) εναντίον των  ετεροδόξων μουσουλμάνων και χριστιανών.

Αν και σύμφωνα με ελληνικά μέσα ενημέρωσης σπάνια ακούγονταν πριν  τέτοιου είδους εκκλήσεις εξτρεμιστών μουσουλμάνων  Ιμάμηδων  στην Ελλάδα , δυστυχώς έγινε η πρώτη  εμφάνιση ενός τέτοιου περιστατικού.

Ο ρωσικός τύπος αναφέρει το θέμα αυτό ως άκρος επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας  μας λόγω της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδος στην ευρύτερη περιοχή.

Η  ομιλία  του ιμάμη , με την οποία  αποκάλεσε ως «άπιστους»   σιίτες, Αλαουίτες και χριστιανούς , αποτελεί κόλαφο για τα επερχόμενα .

Ο ίδιος  σύμφωνα  με την γνώμη του, ζήτησε από τους  αληθινούς  μουσουλμάνους ,  να  «πάρουν  τα ξίφη  στα χέρι τους  και να ξεπαστρέψουν τους άπιστους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα παρόμοιες εκκλήσεις είχαν ακούσει από τους κήρυκες της τζαμιά στον Κολωνό και στο Μενίδι .

Η απόφαση για την κατασκευή ενός τζαμιού στην Αθήνα δεν έχει ακόμη παρθεί , και  μόνο στην  περιοχή της Αττικής λειτουργούν παράνομα  περίπου διακόσια τζαμιά που εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις του Ισλάμ.

Ο Ιμάμης στο Τζαμί  στα Μέγαρα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας και απελάθηκε από την χώρα μας , για εξτρεμιστική δράση κατά της Ελλάδος.

Ο ίδιος κατοικούσε στην Ελλάδα για 6-7 έτη και κατ 'επανάληψη είχε υποστηρίξει σε κηρύγματα τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό  σε τζαμιά αλλά και στο Διαδίκτυο.

Οι συμπατριώτες του Ιμάμη  σημείωσαν  ότι αυτός ήταν κάτω από την επίδραση της ακραίας ιδεολογίας της  Αφγανικής  εξτρεμιστικής ομάδας Lashkar-e-Taiba.

Δυστυχώς το μέγεθος του προβλήματος στην χώρα μας δεν είναι ακόμη «ορατό», αλλά σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες , ο ισλαμικός φονταμενταλισμός θα αλλάξει την χώρα μας από άκρη σε άκρη.

Αυτή η εξτρεμιστική ιδεολογία δεν αφορά όλους τους μετανάστες , αλλά ισχύει ότι ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις όπου μια μικρή άκρως δυναμική μειοψηφία δύναται να χειραγωγήσει  μια μεγάλη μάζα ανθρώπων. Τα παραδείγματα στην ιστορία είναι πάμπολλα.

Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία ταχύτατα και να «ενεργήσουμε» κατάλληλα ώστε οι περισσότεροι από αυτούς τους πρόσφυγές/μετανάστες να μεταβούν στις χώρες τελικού  προορισμού,  και να μην μείνουν σε καμία περίπτωση εντός της χώρας μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ