Εθνικά θέματα

Der Spiegel: Η Europol προειδοποιεί για την ύπαρξη στρατοπέδων τρομοκρατών στα Βαλκάνια

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία ασφαλείας (Europol) προειδοποιεί ότι στα Βαλκάνια  υπάρχουν ενεργά  στρατόπεδα τρομοκρατών , σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό  Der Spiegel .

Η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία δεν διαθέτει συγκεκριμένες αποδείξεις της παρουσίας των στρατοπέδων από μουσουλμάνους εξτρεμιστές, ή τουλάχιστον δεν  τις δημοσιοποιεί  αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες από αυστριακά μέσα ενημέρωσης, ένα τέτοιο στρατόπεδο υπάρχει στην περιοχή της πρωτεύουσας της Σλοβενίας την Λιουμπλιάνα, αναφέρει βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η Europol επισημαίνει επίσης, ότι  το λαθρεμπόριο παράνομων όπλων αποτελεί σοβαρότατο  πρόβλημα στην περιοχή, καθώς και ο μεγάλος αριθμός των αδήλωτων όπλων που θα μπορούσαν εύκολα να πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών.

Τα δυτικά βαλκάνια ξεκινώντας από την ΒΔ ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο ,  την βόρεια Αλβανία , την Βοσνία και φυσικά το Κοσσυφοπέδιο αποτελούν το «δρόμο των ληστών» από το οποίο διακινούνται όπλα , ναρκωτικά , γυναίκες εξτρεμιστικές ιδεολογίες προς όλη την Ευρώπη.

Οι πληροφορίες από την CIA και την FSB  αναφέρουν ότι ,  εκατοντάδες  κρυφοί πυρήνες της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης αναμένουν εντολή να ενεργοποιηθούν σε «δεκάδες χώρες»

Ειδικά η Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο αποτελούν το άντρο της μαφίας , των Ουαχαμπιστών μουσουλμάνων και του αλβανικού εθνικισμού.

Η  Βοσνία αποτέλεσε για πολλά χρόνια το «φυτώριο» που ανδρώθηκε αυτή η νέα γενιά ισλαμιστών, και τώρα απαιτείται πολύς κόπος για να « διορθωθεί η κατάσταση».

Πόσα χρόνια δηλαδή πήρε στους Ευρωπαίους να το κατανοήσουν αυτό ;

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Οι Τζιχαντιστές σχεδιάζουν το 2016 μια παγκόσμια μαζική σφαγή πριν την «τελική μάχη» με δύση και Ρωσία, με το  οποίο αναφέραμε ότι  έχουν  τεθεί σε συναγερμό  οι υπηρεσίες Ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι τζιχαντιστές σχεδιάζουν τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι τζιχαντιστές διήλθαν από τα Βαλκάνια πριν φτάσουν σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.  Τα εγκλήματα της δύσης και της Ευρώπης σε Βοσνία και Κοσσυφοπέδιο θα τα υποστούν εκατομμύριο Ευρωπαίοι  πολίτες. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ