Εθνικά θέματα

ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ή ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ;

Με την πτώση του ελικοπτέρου και πριν ακόμη διευκρινιστούν τα αίτια της τραγωδίας γεννώνται κάποια ερωτηματικά.

Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο από τους Τούρκους και αν ναι, ποιος ο ρόλος των νατοϊκών δυνάμεων που βρίσκονται στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος; Γνώριζαν οι νατοϊκές δυνάμεις και οι απέναντι τουρκικές για τη διεξαγωγή της άσκησης και την απογείωση του ελικοπτέρου μας; Πιστεύουμε ότι και οι μεν έχουν στα πλοία τους υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης και ανίχνευσης, που θα τους επέτρεπαν να γνωρίζουν και να παρακολουθούν την πορεία του ελικοπτέρου μας, αλλά και οι απέναντι σίγουρα εντόπισαν και γνώριζαν την πορεία του ελικοπτέρου. ΄Ηταν λοιπόν μία ευκαιρία γιαυτούς να επαναλάβουν το εγκληματικό εγχείρημα των Ιμίων και να γκριζοποιήσουν και αυτήν την περιοχή, μάλιστα λίγο πιο πάνω από την περιοχή, που βρίσκονταν οι νατοϊκές δυνάμεις.

Πριν την πτώση του ελικοπτέρου καταγράψαμε κάποια γεγονότα, που έλαβαν χώρα πολύ πρόσφατα μέσα στο τουρκικό έδαφος. Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε την Τουρκία η Γερμανίδα καγκελάριος και συνομίλησε με την τουρκική ηγεσία για το προσφυγικό ζήτημα και όχι μόνο. Δεν έγινε καν λόγος γιαυτά που αποκάλυψαν ξένες και τουρκικές εφημερίδες για τη συνεργασία και τις διασυνδέσεις της τουρκικής ηγεσίας με τον ΙΣΙΣ, που είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Αντ΄αυτού η Γερμανίδα καγκελάριος εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας στη Συρία. Ούτε κουβέντα για τα μαρτύρια των Χριστιανών της Συρίας από τον ΙΣΙΣ, για τους απαγχονισμούς αθώων θυμάτων, τους βιασμούς γυναικών, τη σταύρωση ανήλικων παιδιών (θυμηθείτε τη σταύρωση της 16χρονης Ορθόδοξης Χριστιανής από τους τσιχαντιστές), την πυρπόληση και κάψιμο ζωντανών ανθρώπων μέσα σε κλουβιά, την εν ψυχρώ εκτέλεση Δημοσιογράφων, το ξεκλήρισμα χριστιανικών οικογενειών, πρόσφατα βρήκε τραγικό θάνατο πενταμελής χριστιανική οικογένεια από στρατιώτες του ΙΣΙΣ, η οποία δεν αλλαξοπίστησε και πολλά άλλα εγκλήματα, που ακούμε καθημερινά.

Αμέσως μετά την αναχώρηση της καγκελαρίου από την Τουρκία, κατέφθασαν εκεί εκπρόσωποι του αμερικανοεβραίκού λόμπυ και συνομίλησαν με την τουρκική ηγεσία, άγνωστο τι, (μία Αμερικανίδα Δημοσιογράφος ανακάλυψε και είχε ισχυρά ντοκουμέντα ότι η τουρκική ηγεσία και το σιωνιστικοεβραϊκοαμερικανικό λομπυ είχε άμεση σχέση με τον ΙΣΙΣ, μετά δε από αυτό βρέθηκε νεκρή σε τουρκικό έδαφος. ΑΜΕΡΙΚΗ, χώρα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που στη γη σου εγκαταβιώνουν 6.000.000 ΄Ελληνες, μπορείς να προστατέψεις τα παιδιά σου); Στα πρόσωπα αυτών των επισκεπτών στην Τουρκία διαγράφονταν η αγωνία τους και η βιασύνη τους, γιατί άραγε, να αποκατασταθούν άμεσα οι σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ. Μήπως η Τουρκία μετά την αποκατάσταση των σχέσεών της με το Ισραήλ, αποτελεί το μέσον για την υλοποίηση ενός σχεδίου τους σε βάρος της Ελλάδας;

΄Ολα αυτά που βιώνουμε σαν χώρα και την αναίμακτη κατάληψη της Ευρώπης από οπαδούς του Ισλάμ, την είχαμε προβλέψει και καταγράψει πριν πολύ καιρό, βλέποντας τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές της Ε.Ε. και προειδοποιώντας για τις απρόβλεπτες συνέπειες που θα έχουν οι άτακτες ροές των μεταναστών για την ειρήνη και την ασφάλεια της Ευρώπης και όχι μόνο.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι στην πτώση του ελικοπτέρου μας εμπλέκονται ορισμένοι ή και όλοι από τους παραπάνω, είτε με την προτροπή, είτε με την εντολή, είτε με την ανοχή, είτε με την ενθάρρυνση, αν και εφόσον η πτώση του ελικοπτέρου πραγματοποιήθηκε από την τουρκική πλευρά και όχι από άλλη αιτία. Στο συλλογισμό αυτό προβήκαμε για τους εξής λόγους:
Ο Τούρκοι ομολόγησαν εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτοί κατέρριψαν το ελικόπτερο, τούτο δε αποδεικνύεται από τη ΝΟΤΑΜ, που εξέδωσαν περί δικής τους ευθύνης για την διάσωση ή την περισυλλογή των παιδιών μας. Με αυτό δίνουν την εντύπωση ότι αυτοί ευθύνονται για το τραγικό συμβάν, εφόσον διεκδικούν με τρόπο που να ομολογούν το έγκλημα, ότι δήθεν αυτό το κομμάτι του Αιγαίου ανήκει στη δική τους επικυριαρχία, πράγμα τελείως αβάσιμο (τα νησιά αυτά κατοικούνταν από Έλληνες εδώ και χιλιάδες χρόνια - πράγμα που αποδεικνύεται από αρχαιολογικά ευρήματα -, αλλά και κατά τη διάρκεια της οθωμανικής και άλλης κατοχής και μετά την απελευθέρωσή τους, κατοικούνταν μόνιμα επίσης από Έλληνες, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν τη γη και τη θάλασσα, ασκώντας εμπορική δραστηριότητα ή εκτρέφοντας ζώα καλλιεργώντας παράλληλα και τη γη, πράγμα που δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει και γιαυτό το λόγο το ιδιοκτησιακό καθεστώς υπέρ της Ελλάδας επισφραγίζεται από κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και αυτού του εθιμικού και ηθικού δικαίου), στοχεύοντας τοιουτοτρόπως στη γκριζοποίση της περιοχής και στο μοίρασμα του Αιγαίου μας.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν αποδέχθηκε κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στην περιοχή των χωρικών υδάτων της και το γεγονός ότι και το ΝΑΤΟ αποφάσισε οι περιπολίες από τους Τούρκους σε σχέση με το προσφυγικό να γίνονται στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας, αυτό ήλθε σε αντίθεση με τα σχέδια της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να προβεί στο σοβαρό ατόπημα, δείχνοντας πρώτα απ΄όλα απείθεια και ανυπακοή στην απόφαση της συμμαχίας, της οποίας ισότιμα μέλη είναι τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία.

Πως πρέπει να αντιδράσει λοιπόν το ΝΑΤΟ σε αυτήν την ενέργεια της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας, αλλά και σε βάρος της ίδιας της συμμαχίας, της οποίας πλήττεται το γόητρο και η αξιοπιστία (το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πιο πάνω από την περιοχή που βρίσκονται οι δυνάμεις της συμμαχίας).

ΑΘΑΝΑΤΟΙ να είναι οι πιλότοι μας, ο ΘΕΟΣ να παρηγορήσει τις οικογένειές τους και όλη την ΠΑΤΡΙΔΑ, που πενθεί για το χαμό των παλικαριών της.

Κίνημα Ελλήνων πολιτών
για Δικαιοσύνη και Δικαίωση

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ