Κόσμος

Τζιχαντιστές ξυρίστηκαν και έγιναν κορίτσια για να σώσουν το τομάρι τους

Σύμφωνα με δήλωση των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας συνελήφθησαν την Τετάρτη εννέα τζιχαντιστές οι οποίοι προσπάθησαν να εγκαταλείψουν την πόλη Ραμάντι, έχοντας ντυθεί ως γυναίκες:

«Οι τρομοκράτες είχαν ξυρισμένα τα γένια τους και ήταν ντυμένοι όπως οι γυναίκες σε μια προσπάθεια να ξεγελάσουν τις δυνάμεις μας και να ξεφύγουν από την απελευθερωμένη πόλη Ραμάντι. Ωστόσο, συνελήφθησαν όλοι πριν αποδράσουν από την πόλη».

Ο ιρακινός στρατός ανακοίνωσε την Τρίτη την «πλήρη απελευθέρωση» της πόλης Ραμάντι, πρωτεύουσα της επαρχίας Ανμπάρ, από την ISIS.

Ωστόσο πιστεύεται ότι είναι πιθανό δεκάδες τζιχαντιστές να κρύβονται στο εσωτερικό της Ραμάντι μετά την απελευθέρωση της πόλης.

Σύμφωνα με τοπική πηγή, το πρακτορείο ARA μεταδίδει πως οι ιρακινές δυνάμεις εισέβαλαν σε αρκετές γειτονιές της πόλης αναζητώντας ισλαμιστές.

freepen.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...